TIP: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ongeveer de helft van alle smartphonegebruikers zweren bij hun Apple iPhone. Toch hebben sommige iPhones een nogal onhandige eigenschap: er zit geen punt op het toetsenbord! Wat veel mensen niet weten is dat je met een handig trucje toch razendsnel een punt kan typen…

Irritant hè, dat het gemiddelde iPhone-toetsenbord geen makkelijk bereikbare punt heeft? Steeds op die ‘123’ drukken om bij de punt aan te komen, daar verlies je alleen maar tijd mee. Gelukkig is er voor de luie én slimme typisten onder ons een slim trucje waarmee je dit probleem kan omzeilen.

Lees ook: Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit!

Eenvoudig punt (.) typen op iPhone

De oplossing: tik snel twee keer op de spatiebalk! Je iPhone zal niet alleen een punt neerzetten, maar ook automatisch een spatie toevoegen én het eerstvolgende woord met een hoofdletter beginnen. Drie acties in één! Hier win je meerdere seconden per dag mee!

Sneltoets punt uit/inschakelen

Doet deze functie het voor jou niet? Of heb je ‘m aanstaan maar zet je constant per ongeluk punten midden in je berichten? Het in/uitschakelen van deze functie is eenvoudig. Ga in de settings van je iPhone, druk op keyboard, en zet de “.” shortcut uit of aan. Simpel!

iPhone spacebar

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.