TIP: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ongeveer de helft van alle smartphonegebruikers zweren bij hun Apple iPhone. Toch hebben sommige iPhones een nogal onhandige eigenschap: er zit geen punt op het toetsenbord! Wat veel mensen niet weten is dat je met een handig trucje toch razendsnel een punt kan typen…

Irritant hè, dat het gemiddelde iPhone-toetsenbord geen makkelijk bereikbare punt heeft? Steeds op die ‘123’ drukken om bij de punt aan te komen, daar verlies je alleen maar tijd mee. Gelukkig is er voor de luie én slimme typisten onder ons een slim trucje waarmee je dit probleem kan omzeilen.

Lees ook: Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit!

Eenvoudig punt (.) typen op iPhone

De oplossing: tik snel twee keer op de spatiebalk! Je iPhone zal niet alleen een punt neerzetten, maar ook automatisch een spatie toevoegen én het eerstvolgende woord met een hoofdletter beginnen. Drie acties in één! Hier win je meerdere seconden per dag mee!

Sneltoets punt uit/inschakelen

Doet deze functie het voor jou niet? Of heb je ‘m aanstaan maar zet je constant per ongeluk punten midden in je berichten? Het in/uitschakelen van deze functie is eenvoudig. Ga in de settings van je iPhone, druk op keyboard, en zet de “.” shortcut uit of aan. Simpel!

iPhone spacebar

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!