TIP: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ongeveer de helft van alle smartphonegebruikers zweren bij hun Apple iPhone. Toch hebben sommige iPhones een nogal onhandige eigenschap: er zit geen punt op het toetsenbord! Wat veel mensen niet weten is dat je met een handig trucje toch razendsnel een punt kan typen…

Irritant hè, dat het gemiddelde iPhone-toetsenbord geen makkelijk bereikbare punt heeft? Steeds op die ‘123’ drukken om bij de punt aan te komen, daar verlies je alleen maar tijd mee. Gelukkig is er voor de luie én slimme typisten onder ons een slim trucje waarmee je dit probleem kan omzeilen.

Lees ook: Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit!

Eenvoudig punt (.) typen op iPhone

De oplossing: tik snel twee keer op de spatiebalk! Je iPhone zal niet alleen een punt neerzetten, maar ook automatisch een spatie toevoegen én het eerstvolgende woord met een hoofdletter beginnen. Drie acties in één! Hier win je meerdere seconden per dag mee!

Sneltoets punt uit/inschakelen

Doet deze functie het voor jou niet? Of heb je ‘m aanstaan maar zet je constant per ongeluk punten midden in je berichten? Het in/uitschakelen van deze functie is eenvoudig. Ga in de settings van je iPhone, druk op keyboard, en zet de “.” shortcut uit of aan. Simpel!

iPhone spacebar

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten