Tina Nijkamp weet het al: Dit worden de meest bekeken tv-programma’s van 2024

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp voorspelt de beste programma’s van het nieuwe jaar. En er zitten wat verrassende namen tussen. 

In het dynamische televisielandschap van 2024 zijn er talloze nieuwe en veelbelovende programma’s om naar uit te kijken. Mediaspecialiste Tina Nijkamp deelt haar top 10 programma’s voor 2024 alvast met het publiek. Van koninklijke drama’s tot spraakmakende realityshows, Tina geeft een brede kijk op de programma’s die het komende jaar zeker de moeite waard zijn.

De serie Maxima van Videoland gaat goed scoren

Vanaf 20 april neemt de nieuwe dramaserie Maxima ons mee op een reis door de jongere jaren van koningin Máxima in Argentinië en New York. Met Delfina Chaves als Máxima en Martijn Lakemeier als Willem-Alexander, belooft de serie inzicht te geven in het huwelijksaanzoek van koning Willem-Alexander in 1999 en de daaropvolgende ophef. Aangezien dit nog steeds veel mensen bezig houdt en het koningshuis voor veel mensen toch nog het gesprek van de dag blijft, is het zeker de moeite waard om deze serie te gaan kijken! Voor de royalty watchers is 2024 een bijzonder jaar. Naast Maxima kunnen kijkers ook genieten van Het Verhaal van Nederland – De Oranjes. Deze serie belooft een fascinerende inkijk te geven in de geschiedenis van het koninklijk huis.

Gooische Vrouwen keert dit jaar weer terug

Een oude favoriet maakt zijn terugkeer. De populaire serie Gooische Vrouwen komt terug met een nieuw seizoen, waarin de vertrouwde vriendinnen uit het Gooi opnieuw schitteren. Natuurlijk is Linda de Mol weer van de partij, net als een hoop andere actrices van vroeger. Het belooft weer flink genieten te worden.

Reisprogramma’s zijn weer helemaal in

Nasrdin Dchar neemt de kijkers mee op een avontuurlijke roadtrip door Europa in het nieuwe programma Bestemming X en Huub Stapel verkent opnieuw het water in de serie Langs de Schelde. In beide series worden er bijzondere plekken verkend die je anders niet zo snel zou zien.

Gestrand op Honeymoon Island brengt reality televisie weer terug!

Een programma vol avontuur en liefde: Gestrand op Honeymoon Island is de ultieme test om te bepalen of de huwelijkspartner daadwerkelijk bij de kandidaten past. Spanning en romantiek worden gegarandeerd. Maar als dat niet helemaal je ding is, maar je wel enorm van reality houdt, dan is er goed nieuws. Want ook Frans en Mariska Bauer keren terug naar televisie met hun show De Bauers. Na veel verzoeken heeft Frans de serie nieuw leven ingeblazen.

De Aarde Beeft geeft bijzonder kijkje op Groningen

In het jaar dat de Groningse gaskraan definitief dichtgaat, presenteert De Aarde Beeft een vierdelige documentaireserie. Het onderzoekt de vondst van de gasbel, de gevolgen ervan, en de nasleep voor de inwoners.

Ook Medisch Centrum West vindt zijn weg terug naar televisie

Na dertig jaar keert de hitserie Medisch Centrum West terug met een nieuwe reeks. Kijkers kunnen opnieuw het wel en wee volgen van een nieuwe generatie artsen en verpleegkundigen in het bekendste ziekenhuis van Nederland.

De serie waar de meeste mensen naar uitkijken is Patty

Het leven van Patty Brard wordt verfilmd in een dramaserie op Videoland. Met Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven die de rol van Patty in verschillende levensfases vertolken, belooft deze serie een boeiende kijkervaring te worden. Beide dames zijn erg interessant om naar te kijken. En het leven van Patty Brard levert genoeg mooie momenten op om een serie omheen te bouwen. Daarmee kijken mensen toch wel erg uit naar deze serie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!