TikTok Tuesday: Nieuwe filmpjes van Emma Heesters, Sylvie Meis & meer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

TikTok… wat gaat de tijd snel! Het is alweer dinsdag – er staan weer nieuwe filmpjes van je favoriete bekende Nederlandse vrouwen te wachten! Deze week zien we dansjes van Emma Heesters en Roxeanne Hazes, terwijl Stijn Fransen en Sylvie Meis hun lolbroek hebben afgestoft…

Emma Heesters

Samen met haar vaste muzikale partner Rolf Sanchez pakt Emma Heesters het nieuwste TikTok-dansje op. Of heeft ze deze zelf verzonnen? De zangeres is nog steeds soepel in de heupen!

@emmaheestersHad to do this one ofc!! 🤪 ##masmasmas @rolfsanchez♬ Más Más Más – Rolf Sanchez

Sylvie Meis

Sylvie Meis houdt van TikTok-voiceovers. De presentatrice kent haar doelgroep: de meeste filmpjes zijn in het Duits. Vlug vertaald – Sylvie heeft alcohol afgezworen. Ze drinkt alleen nog water. Maar niet heus!

@sylviemeisCheers to the weekend!🥂 ##foryou ##foryoupage ##fürdich ##claudiaobert♬ Claudias Champagne – sat1

Stijn Fransen

Stijn Fransen is op TikTok niet van de mode, dansjes of muziek. De blondine gebruikt liever haar acteerskills om geinige toneelstukjes op te voeren. Haar nieuwste filmpje is even schrikken…

@stijn_fransenBOE ##fyp ##foryou ##water ##scary ##twooptions♬ original sound – steviemackey

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes zit op TikTok om af en toe eens lekker gek te doen. Onderstaand filmpje is dat ook. Gek en lekker. De zangeres ‘bouncet’ op nieuwe muziek. Kijk ‘m, en je snapt wat we bedoelen…

@roxeannehazesHAPPY BUT DARK BUT HAPPY… ##fyp♬ original sound – isiahperysian

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten