TikTok Tuesday: Emma Heesters, Klaasje Meijer en Nienke Plas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in TikTok Tuesday: Klaasje Meijer (en de rest van K3) gooien met meloenen, Emma Heesters doet Rolf Sanchez-dansje en Nienke Plas zet haar kersverse man het huis uit.

Klaasje Meijer gooit met meloenen

Waar de meesten van ons nog een laatste terrasje proberen te pakken tijdens dit heerlijke zomerweer, pakken Klaasje Meijer en de andere twee dames van K3 het net even anders aan. De drie dames deden namelijk mee aan een heuse watermeloen-challenge.

@klaasje_meijer_Wat doen jullie om af te koelen met dit hete weer? ##31 graden… @marthi.party @therealhannecarry ##watermelonsugar ##watermelon ##hydratation ##fyp ##tt♬ Watermelon Sugar – Harry Styles

Emma Heesters doet Rolf Sanchez-dansje

Emma Heesters brak ongeveer een jaar geleden door dankzij haar deelname aan Beste ZangersTijdens dat programma zong ze een lied met de Nederlands-Spaanse Rolf Sanchez. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat de beste man op dit moment een dikke nummer één-hit te pakken heeft, genaamd Mas, Mas, Mas. Geheel met bijbehorend TikTok-dansje. En ja, daar is Emma altijd wel voor in!

@emmaheestersHad to do this one ofc!! 🤪 ##masmasmas @rolfsanchez♬ Más Más Más – Rolf Sanchez

Nienke Plas zet man het huis uit

Oh ja, tot slot hebben we dit opmerkelijke filmpje nog voor je in petto. Vlogster Nienke Plas deelde namelijk een TikTok video waarin ze haar kersverse man Resley het huis uit zet. Eh, oké!

@nienkeplasofficialWANNEER JE DENKT ALLEEN TE ZIJN… ##fy ##fyp ##nienkeplas ##JIJWASINEENSDAAR♬ Bliksem – Nienke Plas & Jayh

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.