#ThrowbackThursday: Tatum Dagelet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week vragen we ons af wat Tatum Dagelet tegenwoordig nog doet.

Brutale meid

Het filmdebuut van Tatum is alweer drieëndertig jaar geleden. Toen kwam de Nederlandse blockbuster ‘Amsterdamned‘ uit. Tatum was nog een klein grietje van dertien. Sinds 1997 – toen ze inmiddels de volwassen leeftijd had bereikt van tweeëntwintig – heeft Tatum zichzelf in menig mannenhart vereeuwigd door het programma ‘Brutale Meiden’ samen met Jennifer de Jong te presenteren.

Vanaf dat moment was ze gebombardeerd tot sekssymbool van het kaliber Katja Schuurman. Een paar jaar later dook ze in drie jaar tijd met meer dan veertig mannen in het bed. Voor haar interviewserie In bed met Tatum deelde ze de lakens met onder andere onze huidige Minister-President Mark Rutte, Michiel Huisman en Johnny de Mol. Met laatstgenoemde heeft ze niet alleen in bed gelegen, maar ook een beschuitje gegeten.

Wat doet ze nu?

Haar huwelijk met radio-dj Ruud de Wild strandde in 2004 en dat betekende ook een einde voor haar tv-carrière. Want daarna werd het een tijd stil rond de krullenbol. De scheiding viel haar duidelijk zwaar, want als ze op tv verschijnt is het vaak in de context van haar scheiding en relaties. Ze schreef er zelfs een boek over: ‘Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt’.

Toch lijkt het bloed te kruipen waar het niet gaan kan en is ze inmiddels weer op tv te vinden. Begin dit jaar maakte ze een serie over, je raadt het, gescheiden ouders. Daar interviewde ze de kinderen van gescheiden ouders in de auto tijdens de beruchte wisseldag. Na Ruud de Wild volgde voetballer Daniël de Ridder, maar ook dat liep spaak. Gelukkig is ze niet bij de pakken neer gaan zitten en ziet ze er nog steeds goed uit.

Maestro

Gelukkig komt ze niet alleen op tv om over zware onderwerpen te praten. Ze heeft namelijk haar stoute schoenen weer aangetrokken en is sinds 27 oktober te zien in het nieuwe seizoen van Maestro. Daar mag ze het opnemen tegen andere BN’ers om de beste dirigent van Nederland te worden. Wij duimen voor haar.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!