#ThrowbackThursday: Stacey Rookhuizen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week vragen we ons af: Wat doet Stacey Rookhuizen tegenwoordig nog?

Bekend van televisie

Voor de mensen die haar naam lezen en denken: ‘wie?!’, hierbij even een korte recap van de verschijning die Stacey Rookhuizen is genoemd. De Nederlandse schone is presentatrice en ondernemer en verwierf haar faam vooral als jurylid van X-factor in de seizoenen 2 tot en met 4. Verder won ze in 2009 nog het reality-tv-programma 71° Noord, lanceerde ze een sierradenlijn en presenteerde ze nog een jaartje Project Catwalk op RTL5. Dat Rookhuizen een mooie vrouw is (of was?), blijkt wel uit een fotorapportage van haar in de kersteditie van de Playboy in 2011. In de jaren die daarop volgde, verscheen ze nog enkele malen in diverse televisieprogramma’s en vertolkte ze nog een rol in de film Hartenstaat. Het laatste televisie-optreden van Stacey stamt uit 2018, toen ze te zien was in De gevaarlijkste wegen van de wereld. In een aflevering samen met Sanne Vogel deden ze Argentinië aan.

Wat doet ze tegenwoordig

Stacey heeft niet stilgezeten sinds haar laatste verschijning op tv. Ze is altijd al druk bezig geweest, en dat is ze nog steeds. Tegenwoordig heeft ze een eigen bedrijf dat online TV-shows en video’s maakt voor diverse adverteerders. De kans bestaat dus dat wanneer je weer eens zo’n vervelende reclame voor je YouTube-filmpje krijgt, het er een van haar hand is. Ze maakt graag content met een van de ‘G’s’, zoals ze het zelf noemt. Zodra een post grof, grappig of is, gaan mensen hem immers delen op sociale media. Op deze manier verdient ze tegenwoordig dus haar knaken. Enfin, zoals het een goede #TBT beaamt, hebben we even goed teruggezocht in de diverse feeds van haar social media pagina’s, en we kwamen nog wat mooie, interessante en spannende items tegen, die we verderop voor jullie verzameld hebben.

Uit het oog, uit het hart

Goed, we zien tegenwoordig dus vrij weinig meer van Stacey. Of we dat erg vinden, is nog maar de vraag. Behalve wat gedurfde uitspraken in haar tijd als jurylid van een van de diverse programma’s, is Rookhuizen eigenlijk weinig spectaculair te noemen. Goed, ze heeft natuurlijk in de Playboy gestaan en is ook voor Veronica ooit uit de kleren gegaan – dat filmpje hebben we uiteraard ook even voor jullie opgedoken. Maar verder is deze pittige dame eigenlijk vooral een leuke herinnering aan vervlogen tijden.

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.