#ThrowbackThursday: Stacey Rookhuizen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week vragen we ons af: Wat doet Stacey Rookhuizen tegenwoordig nog?

Bekend van televisie

Voor de mensen die haar naam lezen en denken: ‘wie?!’, hierbij even een korte recap van de verschijning die Stacey Rookhuizen is genoemd. De Nederlandse schone is presentatrice en ondernemer en verwierf haar faam vooral als jurylid van X-factor in de seizoenen 2 tot en met 4. Verder won ze in 2009 nog het reality-tv-programma 71° Noord, lanceerde ze een sierradenlijn en presenteerde ze nog een jaartje Project Catwalk op RTL5. Dat Rookhuizen een mooie vrouw is (of was?), blijkt wel uit een fotorapportage van haar in de kersteditie van de Playboy in 2011. In de jaren die daarop volgde, verscheen ze nog enkele malen in diverse televisieprogramma’s en vertolkte ze nog een rol in de film Hartenstaat. Het laatste televisie-optreden van Stacey stamt uit 2018, toen ze te zien was in De gevaarlijkste wegen van de wereld. In een aflevering samen met Sanne Vogel deden ze Argentinië aan.

Wat doet ze tegenwoordig

Stacey heeft niet stilgezeten sinds haar laatste verschijning op tv. Ze is altijd al druk bezig geweest, en dat is ze nog steeds. Tegenwoordig heeft ze een eigen bedrijf dat online TV-shows en video’s maakt voor diverse adverteerders. De kans bestaat dus dat wanneer je weer eens zo’n vervelende reclame voor je YouTube-filmpje krijgt, het er een van haar hand is. Ze maakt graag content met een van de ‘G’s’, zoals ze het zelf noemt. Zodra een post grof, grappig of g**l is, gaan mensen hem immers delen op sociale media. Op deze manier verdient ze tegenwoordig dus haar knaken. Enfin, zoals het een goede #TBT beaamt, hebben we even goed teruggezocht in de diverse feeds van haar social media pagina’s, en we kwamen nog wat mooie, interessante en spannende items tegen, die we verderop voor jullie verzameld hebben.

Uit het oog, uit het hart

Goed, we zien tegenwoordig dus vrij weinig meer van Stacey. Of we dat erg vinden, is nog maar de vraag. Behalve wat gedurfde uitspraken in haar tijd als jurylid van een van de diverse programma’s, is Rookhuizen eigenlijk weinig spectaculair te noemen. Goed, ze heeft natuurlijk in de Playboy gestaan en is ook voor Veronica ooit uit de kleren gegaan – dat filmpje hebben we uiteraard ook even voor jullie opgedoken. Maar verder is deze pittige dame eigenlijk vooral een leuke herinnering aan vervlogen tijden.

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten