Throwback Thursday: Kim Kardashian

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Kardashian: we kennen dit bekendste lid van de Kardashian-familie allemaal wel. Deze week maakte manlief Kanye West bekend dat Kim tegenwoordig ook tot de billionaires club behoort. Om die prestatie te vieren staat deze Throwback Thursday in het teken van Kim Kardashian.

Kimberly Noel Kardashian werd op 21 oktober 1980 geboren, als dochter van Robert en Kris Kardashian. Kim is de op één na oudste Kardashian-telg. Alleen zus Kourtney Kardashian is ouder dan Kim.

Kim Kardashian als braaf schoolmeisje

Tien jaar geleden deed de naam Kim Kardashian nog niet bij iedereen een belletje rinkelen. Kim had een beroemd vriendengroepje waar o.a. Paris Hilton deel van uitmaakte. Op een paar publieke verschijningen samen met Paris Hilton na, speelde het leven van Kim Kardashian zich met name buiten de schijnwerpers af.
De welbekende video van Kim Kardashian

Daar kwam in 2002 echter abrupt eind aan. Weet u het nog? 2002 was hét jaar dat de welbekende video van Kim Kardashian op het internet verscheen. De hele wereld zag hoe de 23-jarige Kim Kardashian de liefde bedreef met haar toenmalige vriend Ray J. Het geheel speelde zich af in een vakantiehuisje in het Mexicaanse Cabo. Bijkomend feitje: Kim K had alles zelf gefilmd.

Vandaag de dag discussieert men nog steeds over de vraag of deze video ‘per ongeluk’ op het internet verscheen, of dat dit een van de beste PR stunts van de afgelopen 20 jaar is geweest.

Van realityster naar succesvolle onderneemster

Sinds die tijd is er heel wat gebeurd in het leven van Kim Kardashian. Zo was ze 72 dagen getrouwd met basketballer Kris Humphries (leuk detail: hij heeft zelfde voornaam als Kims moeder), liet ze heel wat aan zichzelf sleutelen, kwam ze rapper Kanye West tegen, kreeg ze vier kinderen en zette ze meerdere mega succesvolle beautybedrijven op. En dit alles leverde de deze dame haar plekje op bij het selecte groepje billionaires. Kim Kardashian is dan ook met recht een van de meest succesvolle onderneemsters ter wereld te noemen.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.