Throwback Thursday: Kim Kardashian

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Kardashian: we kennen dit bekendste lid van de Kardashian-familie allemaal wel. Deze week maakte manlief Kanye West bekend dat Kim tegenwoordig ook tot de billionaires club behoort. Om die prestatie te vieren staat deze Throwback Thursday in het teken van Kim Kardashian.

Kimberly Noel Kardashian werd op 21 oktober 1980 geboren, als dochter van Robert en Kris Kardashian. Kim is de op één na oudste Kardashian-telg. Alleen zus Kourtney Kardashian is ouder dan Kim.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim Kardashian als braaf schoolmeisje

Tien jaar geleden deed de naam Kim Kardashian nog niet bij iedereen een belletje rinkelen. Kim had een beroemd vriendengroepje waar o.a. Paris Hilton deel van uitmaakte. Op een paar publieke verschijningen samen met Paris Hilton na, speelde het leven van Kim Kardashian zich met name buiten de schijnwerpers af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brian Strickland (@brianstrickland10) op

De welbekende pikante video van Kim Kardashian

Daar kwam in 2002 echter abrupt eind aan. Weet u het nog? 2002 was hét jaar dat de welbekende pikante video van Kim Kardashian op het internet verscheen. De hele wereld zag hoe de 23-jarige Kim Kardashian de liefde bedreef met haar toenmalige vriend Ray J. Het geheel speelde zich af in een vakantiehuisje in het Mexicaanse Cabo. Bijkomend feitje: Kim K had alles zelf gefilmd.

Vandaag de dag discussieert men nog steeds over de vraag of deze video ‘per ongeluk’ op het internet verscheen, of dat dit een van de beste PR stunts van de afgelopen 20 jaar is geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Van realityster naar succesvolle onderneemster

Sinds die tijd is er heel wat gebeurd in het leven van Kim Kardashian. Zo was ze 72 dagen getrouwd met basketballer Kris Humphries (leuk detail: hij heeft zelfde voornaam als Kims moeder), liet ze heel wat aan zichzelf sleutelen, kwam ze rapper Kanye West tegen, kreeg ze vier kinderen en zette ze meerdere mega succesvolle beautybedrijven op. En dit alles leverde de deze dame haar plekje op bij het selecte groepje billionaires. Kim Kardashian is dan ook met recht een van de meest succesvolle onderneemsters ter wereld te noemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..

Gerelateerde berichten