Throwback Thursday: Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze Throwback Thursday duiken we de archieven in voor oude beelden van hét gezicht van de Nederlandse televisie: Chantal Janzen

Chantal Janzen is misschien wel de bekendste presentatrice van Nederland. Het was dan ook hoog tijd dat deze blondine ’n keer in de Throwback Thursday gegooid zou worden.

Een lief, onschuldig Limburgs meisje

Het is alweer een hele tijd geleden dat Chantal Janzen voor het eerst op televisie verscheen. Je was het (als je oud genoeg bent) misschien alweer vergeten, maar je leerde Chantal 17 jaar geleden kennen dankzij haar rolletje in de film Pista!, het wintersport-vervolg op Costa!. Hoe dit lieve, onschuldige Limburgse meisje er toen ook alweer uitzag? Hier een kiekje uit de oude forumdoos (met dank aan Klompenboer)!

L0nubvyh o

Chantal wordt met de dag mooier

Zoals hierboven ziet Chantal Janzen er al een tijd niet meer uit. Dat is in Chantals geval geen probleem. Ze is namelijk één van die vrouwen die het voor elkaar weet te krijgen om elk jaar een stukje mooier te worden. Neem dit kiekje bijvoorbeeld, wat een aantal jaartjes later genomen werd.

Chantal gaat ook lekker in de liefde

Dat Chantals carrière eigenlijk constant in de lift zit weten we. Dat is echter niet het enige waar Chantal geluk mee heeft: deze dame gaat namelijk ook al járen lekker in de liefde. Degenen die graag een kans zouden willen maken bij Chantal moeten dan helaas toch verder zoeken…

Chantal heeft namelijk al sinds 2006 een relatie met Marco Geeratz, een zelfstandig ondernemer. De twee kennen elkaar al sinds hun jeugd. Beiden komen namelijk uit het geboortedorp van de Limburgse Chantal, Tegelen. Chantal en Marco hebben twee zoontjes, James en Bobby.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.