Throwback Thursday: Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze Throwback Thursday duiken we de archieven in voor oude beelden van hét gezicht van de Nederlandse televisie: Chantal Janzen

Chantal Janzen is misschien wel de bekendste presentatrice van Nederland. Het was dan ook hoog tijd dat deze blondine ’n keer in de Throwback Thursday gegooid zou worden.

Een lief, onschuldig Limburgs meisje

Het is alweer een hele tijd geleden dat Chantal Janzen voor het eerst op televisie verscheen. Je was het (als je oud genoeg bent) misschien alweer vergeten, maar je leerde Chantal 17 jaar geleden kennen dankzij haar rolletje in de film Pista!, het wintersport-vervolg op Costa!. Hoe dit lieve, onschuldige Limburgse meisje er toen ook alweer uitzag? Hier een kiekje uit de oude forumdoos (met dank aan Klompenboer)!

L0nubvyh o

Chantal wordt met de dag mooier

Zoals hierboven ziet Chantal Janzen er al een tijd niet meer uit. Dat is in Chantals geval geen probleem. Ze is namelijk één van die vrouwen die het voor elkaar weet te krijgen om elk jaar een stukje mooier te worden. Neem dit kiekje bijvoorbeeld, wat een aantal jaartjes later genomen werd.

Chantal gaat ook lekker in de liefde

Dat Chantals carrière eigenlijk constant in de lift zit weten we. Dat is echter niet het enige waar Chantal geluk mee heeft: deze dame gaat namelijk ook al járen lekker in de liefde. Degenen die graag een kans zouden willen maken bij Chantal moeten dan helaas toch verder zoeken…

Chantal heeft namelijk al sinds 2006 een relatie met Marco Geeratz, een zelfstandig ondernemer. De twee kennen elkaar al sinds hun jeugd. Beiden komen namelijk uit het geboortedorp van de Limburgse Chantal, Tegelen. Chantal en Marco hebben twee zoontjes, James en Bobby.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.