The Big Bang Theory & Johnny Galecki’s droombaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In tijden van crisis krijg je veel ruimte om te dromen. Je kunt gaan nadenken over je leven, je relatie, je vrienden en je baan. Acteur Johnny Galecki doet dat op dit moment waarschijnlijk ook. Wat hij dan denkt? Speelde ik nog maar in The Big Bang Theory. Wát een droombaan had die man. 

The Big Bang Theory (2007 – 2019) biedt een fraaie vluchtweg tegen de verveling. We achten de kans klein dat de je serie, die dagelijks op tv komt en ook te zien is op Netflix, niet kent. TBBT hield niet alleen fans, maar ook haters bezig. Het internet staat vol met lofzangen, analyses, fan fiction en tirades met de hoofdpersonages als onderwerp.

De streken van Dr. Sheldon Cooper (Jim Parsons) zijn op die manier al breed uitgemeten. Niemand lijkt zich echter zorgen te maken om de man die Dr. Leonard Hofstadter speelde. Gaat het wel goed met Johnny Galecki, nu zijn droombaan in The Big Bang Theory al maanden verleden tijd is?

Lees ook: Blacklist hoort op de zwarte lijst te staan

Kaley Cuoco (Penny)

Mocht je deze serie niet gezien hebben: Galecki’s personage Leonard Hofstadter woont samen met Sheldon in een appartement. In de eerste aflevering van het eerste seizoen krijgen zij een nieuwe buurvrouw: Penny, gespeeld door Kaley Cuoco. Vanaf dat moment draait het leven van Leonard om het veroveren van Penny. SPOILER/CLICHÉ-ALERT: dat lukt hem ook.

Wat volgt, is de droombaan van elke man. De scriptschrijvers waren Galecki goedgezind. Twaalf seizoenen lang mocht hij, met wisselend succes, aan de lippen van tegenspeler Kaley hangen. Maar dat niet alleen: door de invloed van Leonard veranderde Penny in een geek met het uiterlijk van een cheerleader. Daarvoor zetten niet alleen nerds hun bril recht.

Lees ook: Game of Thrones-fans krijgen goedmakertje voor serie

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco) op

The Big Bang Theory therapie

Wanneer je twaalf seizoenen lang aan de zijde van Penny mag ‘acteren’ dat je haar aantrekkelijk vindt, dan is de kans groot dat je in een zwart gat belandt als het in één klap voorbij is. Kijk naar je eigen leven op dit moment: zonder die vrienden om je heen, is het een stuk minder gezellig. Moet je nagaan als je iemand als Penny moet missen.

Lees ook: The Walking Dead: het kan altijd erger

Voel jij je in deze tijd een beetje down, ga dan in The Big Bang Theory-therapie. Onbevestigde bronnen kunnen noch bevestigen, noch ontkennen dat ook Johnny Galecki de serie aan het bingen is op dit moment. Geef hem eens ongelijk: inmiddels hebben we allemaal onze Bing Bang Theory met Penny. FYI: voor Johnny bleef dat niet bij een theorie, hij had een tijd lang ook buiten de set een relatie met Kaley.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Gerelateerde berichten