Temptation Island: Verleiders’ Endgame Marvel-editie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet Endgame en Civil War. De Avengers gaan hun grootste battle aller tijden aan! Namelijk die tegen de monogamie. Tenminste, deze budget Avengers dan. Want de verleiders van dit seizoen Temptation Island hebben veel weg van world’s mightiest heroes.

Maar wie maakt dit seizoen deel uit van deze wereldcrew? Welke spierbundels vormen dit machtige team? Welke stoere kerels bevrijden de belevingswereld van de Temptation dames van slechte mannen? Maak kennis met de verleiders uit bovenstaande groepsfoto, van links naar rechts:

De Smooth brigade

Als eerste hebben we Christophe, de Thor van de Lage Landen. Met zijn geladen charmes en schokkend karakter gaat hij als zijn hamer inzetten. Verder helpen zijn blonde Viking-lokken ook mee.

Naast Christophe staat Grigor Romanoff. Grigor verleidt de vrouwen door ze uitstekend stijladvies te geven en een luisterend oor te bieden, net als Black Widow, die altijd steun biedt aan de andere Avengers. Deze fashion stylist zorgt er ook voor dat zijn haar altijd goed zit.

Aan de andere kant van Grigor staat de meester van de zwoele praatjes. Hij heeft altijd een antwoord klaar voor de vrouwtjes en is daarmee de grootste womanizer van de groep. Of Efrain Stark deze ijzersterke charmes vaak in de strijd moet gooien valt nog te zien. Maar Efrain gaat graag als een Stark-tech pulsraket: “een dag geen nummer kunnen scoren is een dag niet geleefd.”

The man in red

Dr. Bas Strange is in het geheim misschien een doldwaze magiër met een rode cape en een mysterieus baardje, maar in het dagelijks leven is hij procesoperator bij Shell. Bas schijnt niet veel te zeggen en meer van de stille, zwoele blikken te zijn. Zo werpt hij zijn spell op de vrouwen.

Wie normaliter ook een rode cape draagt, is Dancing Lord Sam. Sam stuurt normaal gesproken zijn eigen crew aan bij zijn ‘car wrapper’ bedrijf, maar speelt deze keer mee met de Temptation Avengers. Sam schijnt heel soepel te zijn in de heupen. Als dat maar geen dance-off wordt!

Naast hem staat onze coole spider Matthieu. Met zijn flauwe grappen houdt hij de boel levendig, zelfs als de grapjes een beetje ongepast zijn. Maar deze spidey weet, humor doet wonderen. Matthieu hoopt op een hoop sticky situations in Temptation Island.

The Big Guns

Dan door naar de Hulk van de groep, Joris. In tegenstelling tot Bruce Banner doet deze Hulk geen vlieg kwaad, want hij heeft maar een klein hartje. Zijn super power, behalve dertigduizend ton aan spiermassa? Hoe monogamer iemand claimt te zijn, des te harder Joris zijn best doet haar te fixen.

De rij wordt afgesloten door CapDAAN America. Daan is een onuitputbare topsporter die van geen ophouden weet. Hij blijft vechten tot hij krijgt wat hij wil hebben. Hij heeft ook nog een verborgen kracht: He can do it all day.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.