Televier-Ring gala: de meest spraakmakende outfits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Televier-Ring gala: de meest spraakmakende outfits

Wat had Dionne Stax aan?

We trappen natuurlijk af met de presentatrice van het hele televisie-gala: Dionne Stax. We hadden vurig gehoopt dat deze AVROTROS dame in een laag uitgesneden, iets te strakke avondjurk ten tonele zou verschijnen. We moeten dan ook eerlijk toegeven dat we gisteren toch wel van een koude kermis thuiskwamen toen we zagen wat de blondine aan had. Te beginnen met de ‘coupe’ van de nieuwslezers. Deze kwam ons op de een of andere manier best wel bekend voor. Waar hadden we dat nu eerder gezien?… En toen ging er een lampje branden. Het kapsel van Dionne Stax tijdens het Televizier-Ring gala was een één op één kopie van dat van Legolas. Je weet wel, die elf met de pijl en boog uit Lord of the Rings. Maar ach, we blijven in ieder geval in het ‘ring’-thema

Dionne Stax kapsel Televizier-Ring

Dan is er nog de jurk, die Dionne aan had. En ja hoor, ook hier spotten we het ‘ring’-thema weer. Dionne’s jurk is namelijk voorzien van zes open ringen, die als een soort minuscule peep holes dienden om hetgeen onder de jurk van Dionne te bewonderen. Maar helaas, echt veel viel er niet te ontdekken.

Eva Jinek’s knipoog naar Freek Vonk

Iemand die zich – gelukkig – wat minder aan het ‘ring’-thema hield, was presentatrice Eva Jinek. De gloednieuwe aanwinst van RTL4 ging voor een ‘veilige’ keuze. Op het eerste oog leek deze creatie niet zo bijzonder. Máár, wij kijken natuurlijk verder dan dat. Wie een kijkje neemt naar de onderkant van Eva’s jurk, ziet namelijk dat deze volstaat met een aantal zwaluwen. En toeval heeft het dat Eva’s ex-vriend Freek Vonk, samen met zijn leguaan Johan, een van de awards mocht uitreiken. Wellicht is Eva toch nog niet helemaal over haar bioloog heen? Wij denken dat Freek deze creatie in ieder geval zeker heeft kunnen waarderen.

Jurk Eva Jinel Televier-Ring gala

De rouw-outfit van Davina Michelle

Dat Davina Michelle aardig kan zingen, wisten we. Wat we echter nog niet wisten is dat Davina ook in de toekomst kan kijken. Voorafgaand aan de uitzending zal de ”het duurt te lang’-zangeres waarschijnlijk eens goed in haar glazen bol gekeken hebben, nadat ze het voorwerp gevraagd had of Beste Zangers de ring in de wacht zou slepen. Welk antwoord Davina van haar glazen bol kreeg, is duidelijk te zien aan ietwat duistere de rouw-outfit, die de blondine uitkoos.

Emma’s ‘bijzondere’ kledingkeuze

Ja, en dan moeten we het nog even over Emma Wortelboer hebben. Of, op zijn Martien’s Emma Worteldoek. Emma besloot namelijk eens flink tegen de gevestigde orde aan te schoppen, en we hadden ook niet anders verwacht. Wat Emma aan had? Nou, Emma droeg een shirt met een foto van – hoe kan het ook anders – zichzelf erop. En niet zo maar een foto. Het was een foto, die werd genomen op het moment dat Emma zich, dankzij haar hysterische gegil, onsterfelijk wist te maken binnen de Songfestival-wereld. Maar, alleen een ‘opvallende’ outfit voldeed blijkbaar niet aan de grootte van het statement, dat Emma wilde maken. Blijkbaar wilde Emma niet alleen duidelijk maken dat ze een tikje hysterisch is, ze wilde de Nederlandse televisiekijkers ook laten weten dat ze een mentale leeftijd heeft van 12. Hoe ze dat voor elkaar kreeg? Neem maar eens een kijkje naar haar coupe.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!