#TBT: Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer donderdag! Dat betekent dat we weer eens heerlijk teruggaan naar die goede oude tijd. Deze keer staat de favoriete blondine van velen centraal: Sylvie Françoise Meis.

Op haar achttiende besloot Sylvie dat ze model wilde worden. En zo geschiedde. De blondine werd door meerdere modellenbureaus gecast en zette daarna meerdere fotoshoots en videoclips op haar naam. Vooral met dat laatste leek ze affiniteit te hebben. Niet veel later was Sylvie Meis te zien op de inmiddels nostalgische zender TMF. Bovendien heeft de blondine zelfs nog een rolletje in Costa! gespeeld:

Knapste vrouw van Nederland

In 2003 werd Sylvie (geheel terecht overigens) uitgeroepen tot de knapste vrouw van Nederland. Iets wat toenmalig Ajax-speler Rafael van der Vaart blijkbaar niet was ontgaan. Een paar maanden nadat Sylvie deze titel won, maakten zij en Raf bekend dat ze een relatie hadden. De lekkerste goal die Van der Vaart ooit gemaakt heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis-Fan aus Dresden (@sarahfinchen_dd) op

Een affaire met een KLM-piloot

Sylvie’s ogenschijnlijke perfecte leventje begon in 2010 een beetje af te brokkelen. Sylvie gaf dat jaar toe vreemd te zijn gegaan met een KLM-piloot. Iets waar Rafael volgens insiders achterkwam nadat hij in Sylvies e-mailbox aan de rondsnuffelen was. Ai…

Hunkemöller model Sylvie Meis

Gelukkig gaat het spreekwoord ‘Na regen komt zonneschijn’ ook op voor Sylvie. Zo sleepte ze na haar niet al te lekker lopende periode met Rafael van der Vaart een contract met lingeriemerk Hunkemöller binnen. Iets waar velen tot dan toe alleen nog maar van gedroomd hadden. Maar vanaf 2012 was het echt zo: in elk reclameblok kwam Sylvie in nietsverhullende setjes op je scherm voorbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

3 mei 2016 werd er een einde gemaakt aan dit pure geluk: Sylvie Meis was niet langer het gezicht van Hunkemöller. Oké, we kregen er voormalig Victoria’s Secret Angel Doutzen Kroes voor terug, maar een tikje verdrietig was mannelijk Nederland wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Sylvie Meis is om door een ringetje te halen

Vandaag de dag ziet Sylvie Meis er zéker nog net zo goed uit als vroeger. Deze dame lijkt het woord workout dan ook uitgevonden te hebben. Sylvie ziet er met haar (42!) jaar dan ook nog steeds uit om door een ringetje te halen. Iets wat de blondine overigens een beetje té letterlijk lijkt te nemen. Zo heeft ze de afgelopen twee jaar al twee keer een verlovingsring om haar vinger gehad én was de zoekterm ‘Sylvie Meis nieuwe vriend’ maandenlang trending op Google.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten