#TBT: Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer donderdag! Dat betekent dat we weer eens heerlijk teruggaan naar die goede oude tijd. Deze keer staat de favoriete blondine van velen centraal: Sylvie Françoise Meis.

Op haar achttiende besloot Sylvie dat ze model wilde worden. En zo geschiedde. De blondine werd door meerdere modellenbureaus gecast en zette daarna meerdere fotoshoots en videoclips op haar naam. Vooral met dat laatste leek ze affiniteit te hebben. Niet veel later was Sylvie Meis te zien op de inmiddels nostalgische zender TMF. Bovendien heeft de blondine zelfs nog een rolletje in Costa! gespeeld:

Knapste vrouw van Nederland

In 2003 werd Sylvie (geheel terecht overigens) uitgeroepen tot de knapste vrouw van Nederland. Iets wat toenmalig Ajax-speler Rafael van der Vaart blijkbaar niet was ontgaan. Een paar maanden nadat Sylvie deze titel won, maakten zij en Raf bekend dat ze een relatie hadden. De lekkerste goal die Van der Vaart ooit gemaakt heeft.

Een affaire met een KLM-piloot

Sylvie’s ogenschijnlijke perfecte leventje begon in 2010 een beetje af te brokkelen. Sylvie gaf dat jaar toe vreemd te zijn gegaan met een KLM-piloot. Iets waar Rafael volgens insiders achterkwam nadat hij in Sylvies e-mailbox aan de rondsnuffelen was. Ai…

Hunkemöller model Sylvie Meis

Gelukkig gaat het spreekwoord ‘Na regen komt zonneschijn’ ook op voor Sylvie. Zo sleepte ze na haar niet al te lekker lopende periode met Rafael van der Vaart een contract met lingeriemerk Hunkemöller binnen. Iets waar velen tot dan toe alleen nog maar van gedroomd hadden. Maar vanaf 2012 was het echt zo: in elk reclameblok kwam Sylvie in nietsverhullende setjes op je scherm voorbij.

3 mei 2016 werd er een einde gemaakt aan dit pure geluk: Sylvie Meis was niet langer het gezicht van Hunkemöller. Oké, we kregen er voormalig Victoria’s Secret Angel Doutzen Kroes voor terug, maar een tikje verdrietig was mannelijk Nederland wel.

Sylvie Meis is om door een ringetje te halen

Vandaag de dag ziet Sylvie Meis er zéker nog net zo goed uit als vroeger. Deze dame lijkt het woord workout dan ook uitgevonden te hebben. Sylvie ziet er met haar (42!) jaar dan ook nog steeds uit om door een ringetje te halen. Iets wat de blondine overigens een beetje té letterlijk lijkt te nemen. Zo heeft ze de afgelopen twee jaar al twee keer een verlovingsring om haar vinger gehad én was de zoekterm ‘Sylvie Meis nieuwe vriend’ maandenlang trending op Google.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?