Talitha Muusse is beter dan de stagiaire

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op1-presentatrice Talitha Muusse werd even verward met de stagiaire. En die opmerking wordt niet in dank afgenomen. Logisch ook, want Talitha is veel beter dan de stagiaires.

De televisierecensent van het AD vindt Talitha Muusse meer de stagiaire dan de presentatrice van een goed bekeken talkshow. De nieuwe presentatrice heeft nog niet heel veel werk gedaan binnen TV-land, maar ze is wel zeker beter dan de gemiddelde stagiaire.

Flauwe opmerkingen

Medialand is soms wel een beetje een gigantische catfight, maar dat vrouwen binnen de media wereld elkaar zo kapot maken, dat had Talitha ook niet verwacht. Het is ook een beetje flauw. Alleen omdat Talitha aan tafel zit betekent het nog niet, zoals sommige recensenten beweren, dat de zender gelijk een diversiteitsbokaal probeert te winnen. Er zijn namelijk echt wel een hoop leuke dingen aan Talitha.
Ambitieuze Talitha

Ten eerste is Talitha een vrouw met pit. Ze barst van het enthousiasme en het charisma. Elk gesprek met Talitha is uitdagend en opvallend. Haar grootste wapen, haar ontwapenende glimlach waarmee ze gasten eerst op hun gemak stelt om er vervolgens eens scherp in te gaan. En hoewel het interview-vak redelijk nieuw voor haar is, houdt ze zich toch wel even mooi staande naast oude rot in het vak Sven Kockelmann. Als je met weinig ervaring naast een van de meest ervaren interviewers van Nederland zit, start je natuurlijk al in een moeilijke positie, maar toch laat ze zich niet zomaar uit het veld slaan en gaat Talitha ongemoeid door. Wat een powervrouw!

Een jong geluid

Zowel critici als gasten, voornamelijk politici, nemen haar nog niet echt serieus vanwege haar leeftijd, al zouden ze dat zeker eens moeten doen. Politici zouden haar juist serieus moeten nemen vanwege haar leeftijd. Hoewel ze inderdaad een beetje een broekie is, staat ze wel dichtbij de jongeren van het land. Dat maakt haar dus een waardevolle stem om naar te luisteren voor alle volksvertegenwoordigers die een beetje de jonge kiezer willen bereiken.
Een echte doorzetter

Een ander verwijt aan Talitha is dat ze vaak erg stijfjes erbij zit. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze een echte doorbijter is. Ze heeft namelijk vanwege een nekwervelbeschadiging erg veel last van haar nek en schouders. Nekpijn is voor haar normaal. Ze heeft veel oefeningen en behandelingen om haar erbij te helpen. Maar als ze te lang stil zit, zoals tijdens Op1, speelt het erg op. Toch zet deze strijder dan gewoon door. Want Talitha weet ‘The Show must go on’. Wat een topper!
Korte duur

Helaas zouden de zondag afleveringen van Op1 maar tot de verkiezingen duren. Nu die achter de rug zijn betekent dat Talitha binnenkort weer van de buis verdwijnt. En hoewel deze tijdelijke klus er al weer opzit, hoeft dat nog niet het einde te betekenen van de presentatie carrière van Talitha. De KRO-NCRV is in ieder geval al aan het onderhandelen geslagen om haar vaker op televisie te laten verschijnen. Niet heel gek, want deze charmante dame doet het erg leuk. Voorlopig wordt 4 April de laatste uitzending van Op1 met Talitha.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!