Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Vroeger, toen ze nog voor TMF en MTV werkte, was Sylvie Meis de mooiste vrouw op de Nederlandse televisie. Ze is tegenwoordig ietsje minder op de tv te zien, maar is nog altijd zo knap als toen. Sterker nog, Sylvie is knapper dan ooit. Je kan het je bijna niet voorstellen, maar Sylvie is in al die tijd steeds een klein stukje knapper geworden. En haar schoonheid deelt Sylvie natuurlijk graag met de wereld. Die zit daar vol smart op te wachten. Op een van haar nieuwste foto’s verrast ze haar fans met een uitdagend en strak, roze jurkje.

Lees ook: Engeltje Sylvie Meis bewijst dat ze ‘good girl’ geweest is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie is een echte Barbie Girl

Als een real-life Barbie Girl staat poseert Sylvie in de hal van een hotel. In haar strakke, roze jurkje ziet ze er werkelijk prachtig uit. Haar lange, slanke benen, de erg onthullende jurk en haar knappe gezichtje vormen een perfect geheel waar je uren naar zou kunnen kijken. Roze is dan ook echt een beetje de kleur van Sylvie, die nog wel meer roze outfits in haar kast heeft hangen. Meestal combineert ze haar Barbie-jurken met een zeer ondeugende blik. Zo lijkt ze tenminste niet zo onschuldig. Sylvie is namelijk helemaal niet zo’n onschuldig en verlegen vrouw, maar een echte tijger die je vangt als een prooi. Je moet dus soms goed uitkijken voor Sylvie, want ze verslindt mannen levend, met huid en haar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Ook onschuldige Sylvie is erg verleidelijk

Zelfs als Sylvie haar best doet om meer onschuldig te lijken komt ze enorm aantrekkelijk en verleidelijk over. In een warme, comfortabele trui ziet ze er nog steeds geweldig uit. Je kan Sylvie simpelweg niet minder aantrekkelijk maken. Ze heeft een aantrekkingskracht die niet valt te ontkennen. Mannen komen op haar af als vliegen op honing. En dat is niet heel gek. Want jaren na haar TMF dagen is Sylvie nog steeds net zo knap. Haar lach maakt iedereens dag ook gelijk een stukje beter. En als Sylvie naar je knipoogt, dan krijg je het spontaan warm van binnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis is de perfecte vrouw

Ze is aantrekkelijk, spontaan, grappig en ongelooflijk verleidelijk. Sylvie heeft het gewoonweg allemaal in huis. Dat maakt haar een van de leukste vrouwen van Nederland. Eigenlijk zou Sylvie in nog veel meer programma’s moeten zitten, want Nederland is nog lang niet klaar met de knappe blondine. Het liefste zou je als man Sylvie dag en nacht op tv zien. Zo kan je op elk moment van de dag genieten van haar beeldschone verschijning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...