Sylvie Meis kiest onverwachte partner voor foto in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij Sylvie willen alle vrouwen straks niet meer hun bed uit. Dat ligt dan veel te comfortabel in hun aantrekkelijke Sylvie Meis pyjama. 

Sylvie Meis heeft een eigen nachtkledinglijn op de markt gebracht. En dat doet ze niet zomaar met een merk, maar met keten Aldi. Je weet wel, die supermarkt die vooral heel groot is in Duitsland en in Nederland een beetje een goedkoop imago heeft. Het is ook de supermarkt die letterlijk alles verkoopt. Dus het is niet heel gek dat je daar dus vanaf nu ook terecht kunt voor je originele Sylvie Meis nachtjapon. De nachtkleding van Sylvie heeft eigenlijk twee grote voordelen. Als eerste willen vrouwen in de comfortabele pakjes helemaal hun bed niet meer uit, wat om meerdere redenen natuurlijk erg gunstig is. Maar ook krijg je veel foto’s van Sylvie in een aantrekkelijke pyjama te zien, die haar uiterste best doet haar nachtkleding zo aan de man, pardon…de vrouw, probeert te brengen.

Lees ook: Sylvie Meis draagt spannend zwart pakje op duizelingwekkende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Foto van Sylvie in haar zijdezachte nachtjapon

Sylvie is normaal gesproken al een hele aantrekkelijke dame, maar in haar zijdezachte nachtkleding wordt ze toch nog een klein stukje verleidelijker. Sylvie weet precies wat het goed doet bij de mannen. Want zeg nou zelf, wie wil hier nu niet naast kruipen vannacht? Als je dus als vrouw op wilt vallen, zal je niet om de nachtkleding van Sylvie heen kunnen. Daarom zijn er ook al gelijk zoveel vrouwen die besluiten om de pyjama’s van Sylvie tijdens het shoppen bij de Aldi mee te nemen. Sylvie haar inbox stroomt vol met berichten van vrouwen die helemaal blij zijn met de leuke, aantrekkelijke en verleidelijke nachtkleding die Sylvie aan het promoten is. Niet alleen vrouwen bedanken Sylvie, maar ook hun partners die nu uitkijken naar het moment dat ze van werk naar huis mogen en hun vriendin op ze zit te wachten in in een van de aantrekkelijke pyjama’s van Sylvie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie is het mooiste pakje om uit te pakken op foto

Niet haar pyjama maar Sylvie Meis zelf is het mooiste cadeautje om uit te pakken onder de boom. Al is het cadeautje natuurlijk helemaal compleet als Sylvie ook nog eens haar pyjama dan aan heeft. Dat weet Sylvie zelf natuurlijk ook maar als te goed en daarom poseert ze even naast een stapel kerstcadeaus. Zo bereidt Sylvie zich al helemaal voor op het moment dat ze als cadeautje tussen de rest van alle pakjes wordt gelegd. In haar fluweel rode pyjama weet Sylvie zichzelf nog een stukje knapper te presenteren dan ze meestal al is. Een ding is echter wel zeker. Als Sylvie in dat aantrekkelijke rode pakje straks tussen de kerstcadeaus zit, dan spring je waarschijnlijk een gat in de lucht. Want deze koude winter dagen is alles wat je nodig hebt een klein beetje meer Sylvie Meis in je leven. Dan komt namelijk alles weer helemaal goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.