Sylvana IJsselmuiden probeert boze boeren te kalmeren met deze verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden staat meestal aan de kant van de boze boeren, maar heeft zich nu tegen hen gekeerd!

De ruzie tussen Sylvana IJsselmuiden en de boze boeren

Normaal gesproken staat de knappe Sylvana zonder problemen aan de kant van de boeren. Dat is ook niet zo gek, want ze is in het hoge noorden van Nederland tussen de boeren opgegroeid. Er heerst vanuit Sylvana dus een hoop sympathie voor de boeren in Nederland. Maar nu heeft ze toch een beetje mot met ze. Want de boeren hebben lang niet allemaal zin om voor 4 en 5 Mei hun vlag goed te hangen uit respect voor de militairen. En Sylvana ziet het liefste dat de vlag, die de laatste tijd consistent ondersteboven hing, toch weer even normaal hangt voor deze dagen. Dat is wel zo respectvol. Maar als ze daarover begint op Instagram krijgt ze een vlaag van kritiek.
Sylvana IJsselmuiden probeert boze boeren te overtuigen met prachtige foto

De knappe Sylvana probeert om de ruzie tussen haar en de boeren nog even te sussen door een mooie foto van zichzelf op het internet te zetten. Maar zelfs de aantrekkelijke boerenoutfit van de prachtige blondine kan haar volgers niet verbinden. Daar blijkt toch meer voor nodig. Sylvana wordt namelijk overladen door mensen die er een andere mening dan zij op na houden. Sommige zijn erg beleefd, andere zijn meer een botte boer. Maar, Sylvana accepteert en houdt van iedereen, dat is altijd al zo geweest. Ze reageert in haar story nog even kort op haar berichtje.

Sylvana hoopt dat iedereen een beetje lief voor elkaar is

Of je nu wel of niet besluit de vlag om te draaien, of weer goed te draaien (het is verwarrend inderdaad), Sylvana hoopt dat je in ieder geval een beetje lief en respectvol bent voor iedereen. De knappe blondine promoot graag wat meer liefde in de samenleving, want het leven is al hard genoeg. En gelijk heeft ze hoor. Want als we allemaal wat liever met elkaar om gingen, waren er minder problemen. Maar als er minder problemen waren, hoefde Sylvana minder vaak dit soort foto’s van zichzelf in te schakelen. Dat maakt het natuurlijk wel een lastig probleem, want het blijven toch stiekem wel hele leuke foto’s. Laten we toch proberen wat liever voor elkaar te zijn en dan maar te hopen dat Sylvana als beloning gewoon doorgaat met het plaatsen van dit soort fijne plaatjes.
Sylvana IJsselmuiden is trots op de boeren

De knappe blondine is erg trots op de Nederlandse boeren. Dat zie je eigenlijk wel aan alles wat ze doet, maar nog het meeste aan alle leuke foto’s die ze plaatst in een boerenoverall. En dat staat de presentatrice niet slecht. De verleidelijke dame weet ook alles goed te dragen. Foto’s van Sylvana in een boerenpakje worden dan ook altijd goed ontvangen door haar volgers. Sylvana blijft ze plaatsen, want ze laat graag zien hoe trots ze is op de boeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!