Sylvana IJsselmuiden laat haar flinke uitpuilende boterham zien (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe video online gezet en haar volgers vermaken zich weer flink. Bekijk het snel hier!

Je moet dit zien om het te geloven! De knappe blondine Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe video gedeeld die haar fans versteld doet staan. De mooie blondine laat weer eens niets aan de wensen over.

Sylvana IJsselmuiden maakt mensen blij met nieuwe video

In haar nieuwste video laat Sylvana IJsselmuiden een gigantisch uitpuilende boterham zien. Ja, je leest het goed! Terwijl je misschien dacht aan iets anders, maakt Sylvana duidelijk dat het hier om een echt broodje gaat, gevuld tot de nok met lekkers. Maar dat is niet het enige wat opvalt in de video. Sylvana ziet er namelijk, zoals altijd, prachtig uit. Met haar mooie make-up en stijlvolle look lijkt het erop dat ze op weg is naar een belangrijke klus. Haar fans kunnen er geen genoeg van krijgen hoe goed ze eruitziet. Bekijk de video hier!

Verbaasde blikken om Sylvana heen

Terwijl Sylvana haar video maakt, zijn er mensen om haar heen die haar hele verbaasde blikken geven. Ze kijken Sylvana vreemd aan, maar dat maakt de mooie blondine helemaal niets uit. Haar zelfverzekerdheid en charme stelen de show! Sylvana is wel gewend dat mensen een beetje apart opkijken, het is zeker niet de eerste keer dat ze een video maakt. Maar het maakt de blondine niet zoveel uit, ze doet het met veel plezier.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden doe je op Instagram

Als je nou nog meer van de mooie blondine wil zien, dan moet je haar even volgen op Instagram. Daar plaatst de leuke presentatrice de ene na de andere mooie foto van zichzelf op namelijk. En natuurlijk staat daar meer tussen dan alleen een goed gevulde boterham. Meer dan voldoende mooie plaatjes dus om jezelf mee te vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...