Sylvana IJsselmuiden is alle schaamte voorbij en deelt meest verleidelijke foto tot nu toe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft wel eens vaker verleidelijke foto’s gedeeld, maar deze is toch wel echt het hoogtepunt geworden. Dit moet je gezien hebben!

Op deze foto ziet Sylvana IJsselmuiden er wel heel verleidelijk uit

De knappe presentatrice heeft wel eens vaker bijzondere foto’s die ze met haar volgers deelt en ze is ook zeker niet bang om wat van zichzelf te laten zien. Maar een foto als deze, die heeft Sylvana niet veel online staan. Ze staat in de zee te poseren. En natuurlijk staat ze in het water in een ontzettend verleidelijk pakje. Het zwarte pakje bedekt nauwelijks haar grote rondingen, die ze nog eens extra verleidelijk in beeld brengt door voorover te buigen. Daarmee weet de knappe blondine al haar volgers in één keer helemaal gek te maken. Sylvana weet overigens heel erg goed wat ze doet. Maar ze vindt het wel leuk om haar volgers een beetje te plagen.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers hongerig met foto in nauwe badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De prachtige vormen van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft een prachtige gevormd lichaam. Gelukkig deelt ze dat dan ook graag op haar foto’s, zodat iedereen die haar volgt een beetje mee kan genieten van haar heerlijke lijf. Sylvana doet dan ook vaak extra moeite om ervoor te zorgen dat haar foto’s er mooi uitkomen te zien. Ze weet namelijk dat haar lieve fans dat nog even extra zullen waarderen. Een beetje voorover buigen, een zwoele blik en een klein beetje jezelf opendraaien naar de camera, zijn dus absolute noodzakelijkheden voor op de foto. Sylvana weet inmiddels wel erg goed hoe ze haar volgers moet vermaken.

Sylvana deelt mooi moment met haar lieve moeder

De foto’s van Sylvana in bikini houden niet op. Deze keer zit Sylvana echter niet op het strand, maar in een bubbelbad. En daar heeft ze toch wel bijzonder gezelschap bij. Sylvana zit namelijk in bad met haar moeder. De twee genieten van het warme water. Sylvana heeft een hele goede band met haar moeder en deelt dan ook graag alle leuke momenten die ze samen met haar doormaakt. De volgers van Sylvana vinden het natuurlijk enorm aandoenlijk en zetten allemaal lieve opmerkingen onder de foto van Sylvana. En dat doet de blondine natuurlijk veel goeds.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden blij met warm weer

De knappe presentatrice is in ieder geval weer erg blij met het warme weer in Nederland. Dankzij het lekkere weer kan ze namelijk weer wat meer uitdagende pakjes aan. En dat doet Sylvana natuurlijk veel goeds. De knappe blondine is er ook niet van om haar lichaam weg te stoppen achter dikke lagen stof. Ze houdt van haar prachtige lichaam en is er trots op. Dat moet dus door zoveel mogelijk mensen gewoon gezien worden. Sylvana deelt daarom ook trots foto’s van zichzelf met een verleidelijk randje. Daar worden namelijk zowel zij als haar volgers erg blij van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...