Sylvana IJsselmuiden doet mannen pijn op agressieve foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blijkbaar is Sylvana IJsselmuiden niet zo onschuldig als we dachten. Op een nieuwe foto doet ze uiterst gecontroleerd meerdere mannen pijn. 

Sylvana IJsselmuiden komt bij de meesten over als een rustig en lief type. Vooral door haar deelname aan Expeditie Robinson 2021 kregen kijkers de indruk dat ze een erg onschuldige en zachtaardige vrouw is. Toch heeft ze op Instagram een andere kant van zichzelf laten zien, en dat is een kant die wij nog nooit hebben gezien. Op een video slaat ze drie mannen op erg gecontroleerde wijze in elkaar. Deze foto laat een van haar agressieve acties uit de video zien; ze slaat een man op zijn hoofd met iets wat lijkt op een glazen flesje. De presentatrice mocht een dagje stuntvrouw spelen en maakte goed gebruik van die kans. In 2020 is Sylvana uitgeroepen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’ door FHM. Wellicht zou in 2021 de titel ‘meest agressieve vrouw van Nederland’ beter passen…

Sylvana Ijsselmuiden slaat man op foto

We schrikken van de gekke vechtkunsten van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana weet blijkbaar wel hoe ze een stuk glas als wapen moet gebruiken. Maar het model heeft nog meer vechtkunsten in petto. Op de video hieronder is duidelijk te zien wat ze de zielige mannen allemaal aan doet. Sylvana vecht in de video met drie mannen waar ze uiteindelijk goed vanaf komt; gelukkig maar…. De eerste komt met een groot mes op haar afrennen, maar dat is voor Sylvana geen probleem. Ze slaat de man tegen zijn schouder aan en geeft hem vervolgens een knietje in z’n buik. Na een extra duwtje richting de grond kan hij voorlopig niet meer opstaan. De eerste man is in ieder geval uitgeschakeld, dus tijd om de volgende aan te pakken. Ook hij rent met al zijn kracht op Sylvana af, maar een simpel boek in z’n buik resulteert al gelijk in een val. ‘Op naar de laatste’, zal de agressieve Sylvana wel denken. Daar rekent ze mee af door een glazen flesje op z’n hoofd kapot te slaan. Nadat ze al die mannen mishandeld doet ze haar haren nog even goed en geeft ze een knipoog in de camera. Zo kennen we de presentatrice weer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden moet fulltime model worden vanwege deze 3 foto’s

Is Sylvana binnenkort in een nieuwe film te zien?

Sylvana mocht stuntvrouw spelen voor de nieuwe film Gunpowder Milkshake. Dat is een nieuwe film die je in Nederland op Prime Video kan kijken. De film gaat over een huurmoordenaar die een jong meisje onder haar hoede neemt. Daardoor ziet ze het niet meer zitten om als huurmoordenaar werken en moet ze zich tegen haar werkgever keren. De film is al online te streamen, dus waarom Sylvana nu stuntvrouw speelt is onduidelijk. Misschien komt er wel een Nederlandse versie van de film uit waar het model auditie voor doet, maar daar lijkt het niet op. Het lijkt om een letterlijke marketing ‘stunt’ te gaan, want meerdere influencers kregen de kans om mannen in elkaar te slaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Agressieve Lizzy van der Ligt ook betrokken

Op het Instagram account van Lizzy van der Ligt verscheen een soortgelijk filmpje. Ook zij moest blijkbaar even haar boosheid uiten. Lizzy gaf aan dat ze zich een echte ‘badass’ voelde op de set van Gunpowder Milkshake. Ook zij weet hoe ze een knietje moet geven en slaat een fles op het hoofd van de man kapot. Lizzy lijkt zelfs nóg agressiever, want ze slaat 4 keer een man in elkaar. Kijk dus goed uit als je Lizzy of Sylvana tegenkomt, want ze kunnen onverwachts agressief uit de hoek komen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!