Sylvana IJsselmuiden deelt foto van flink opgepompt lichaamsdeel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden laat zich het hemd van het lijf vragen. Bij de eerste vraag is het meteen raak en deelt ze een zéér interessante foto…

De beeldschone presentatrice leeft zich lekker uit op Instagram op een regenachtige dag. Ze laat weten dat haar volgers alles mogen vragen aan haar en ze kijkt zelf wel of ze zin heeft om er op te reageren. Dit laten die volgers zich geen twee keer zeggen! De vragen stromen dan ook gelijk binnen. Sylvana laat met haar eerste reactie meteen weten dat ze enorm in vorm is!

Sylvana IJsselmuiden beantwoordt vragen op Instagram

Sylvana verveelde zich een beetje. Toen kwam de prachtige presentatrice op wel een heel leuk ideetje. Haar volgers krijgen de kans om haar vragen te stellen waar ze ook op gaat reageren. Heb je ooit een vraag willen stellen aan Sylvana IJsselmuiden, dan is dit je kans. De vragen lopen heel erg uiteen. Van hele simpele vragen zoals “wat is je favoriete soep” tot extreem vragen waar haar volgers 0,0 schaamte bij lijken te voelen. De nuchtere Friezin beantwoordt de vragen gelukkig op eigenzinnige wijze!

Sylvana IJsselmuiden laat haar volger sprakeloos

Dat je Sylvana van alles mag vragen is voor sommige hemel op aarde. De eerste vraag is dan ook gelijk eentje van niveau. Het is namelijk niet eens een vraag. Haar volger wilt even laten weten dat haar achterwerk groter is dan die van Sylvana. Of zou het zo’n irritante Instagram-bot zijn? De knappe presentatrice laat in ieder geval niet over zich heen lopen en deelt als reactie een dubieuze foto van haar eigen achterkant. Wie heeft de grootste?

Sylvana IJsselmuiden deelt foto van zwemkleding

Met zo’n vragenrondje op Instagram nodig je uiteraard ook de eigenaardige hoek van Instagram uit. Sylvana beantwoordt zelfs hun vragen. Eén volger was benieuwd naar nieuwe foto’s van de blondine in , en vroeg daar schaamteloos naar. Sylvana is de beroerdste niet en doet precies wat er van haar wordt gevraagd. Of de brutale volger dit resultaat in gedachten had is nog maar de vraag…

Sylvana IJsselmuiden is bierexpert

Misschien wel de belangrijkste vraag op de wereld onder de mannen. Kies je voor bier of pils? Sylvana IJsselmuiden heeft geen schaamte en zegt met trots dat het pils is. Vele zullen het hier dan ook mee eens zijn. Ze zorgt er met deze uitspraak dan ook niet voor dat haar volgers massaal gaan ontvolgen. De knappe presentatrice is ook niet bang om wel eens een pilsje te drinken. Sterker nog hoe meer hoe beter. Een flinke liter pils drinkt de blondine zonder moeite naar achteren. Een vrouw waar je alleen maar van kan dromen. Toch bestaat de beeldschone Sylvana IJsselmuiden echt!

Sylvana IJsselmuiden geeft perfecte tip voor getrouwde mannen

Heb je weer last van je vrouw en weet je niet hoe je van haar af komt? De knappe presentatrice heeft de perfecte tip voor jou. Stuur je vrouw namelijk snel naar de keuken! Dit zouden sommige mannen misschien niet doen om de ruzie te vermijden, maar volgens Sylvana IJsselmuiden werkt dit perfect.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!