Sylvana IJsselmuiden deelt belangrijke boodschap met Insta foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden was de perfecte toevoeging bij de online videoserie DumpertReeten, waar ze met haar knappe verschijning de meest grappige filmpjes bespreekt die elke week op Dumpert verschijnen. De blondine heeft naast presenteren ook nog een andere passie, namelijk Formule 1. Tijdens het Formbule-1 seizoen presenteert ze dan ook de Autobahn F1 Show voor het online magazine Autobahn.

Sylvana IJsselmuiden deelt wijze woorden op Instagram

Op de Instagram van deze nuchtere dame worden vaak foto’s gedeeld waar je het warm van krijgt. Ook haar volgers raken niet uitgesproken over haar verschijning en Sylvana IJsselmuiden ontvangt regelmatig gekke berichten van doorgedraaide fans, die ze vervolgens schaamteloos openbaar maakt. Deze keer schuift ze alle gekkigheid even aan de kant om haar ruim 350.000 volgers een wijze les te lezen. Samen met onderstaande betoverende foto deelt ze het bericht: “geniet van deze heeerlijke dag zonnestraaljes! carpe diem”. Dat genieten komt zeker goed na het zien van de foto’s van Sylvana.

Lees ook Celine Huijsmans deelt foto’s verjaardag op Instagram

Sylvana IJsselmuiden draagt FHM500 titel over

Onlangs vond de uitreiking van de FHM Awards plaats. In 2020 mocht de toen 25-jarige presentatrice de award geheel terecht in ontvangst nemen. Sylvana IJsselmuiden is geen onbekende bij FHM: de blondine stond in 2018 op plek 10 en in 2019 op plek 15. Dit jaar draagt Sylvana met trots haar titel over aan de winnares van dit jaar, Monica Geuze.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...