Home Nieuws Sylvana IJsselmuiden dankt volger voor opvallende opmerking over haar troeven

Sylvana IJsselmuiden dankt volger voor opvallende opmerking over haar troeven

Sylvana IJsselmuiden kan een goed geplaatst complimentje natuurlijk wel waarderen. Zeker als het van een fan komt. 

De natuurlijke vormen van Sylvana IJsselmuiden zijn voor haar volgers vaak het gesprek van de dag. Vaak gaat het dan over vragen als ‘zijn ze wel echt?’ en opmerkingen als ‘wat een mooi topje draagt ze’. Maar soms dan zit er een origineel complimentje tussen en Sylvana kan dan alleen maar de opmerking delen met al haar volgers.

Sylvana IJsselmuiden kan wel lachen om deze opvallende opmerking

De blondine staat natuurlijk ook wel bekend om haar goede gevoel voor humor. Ze is niet zo snel gekwetst en dus kan je bij Sylvana echt wel een grapje maken. Dat merk je ook wel als je kijkt naar een opmerking van een van haar volgers. Die vergelijkt Sylvana haar vormen met twee paaseitjes nog in de verpakking. En Sylvana kan daar eigenlijk wel om lachen. Ze is het er stiekem ook wel een beetje mee eens. En dus wordt de volger van Sylvana met zijn opmerking gedeeld in haar verhaal. Zulke complimentjes kan Sylvana absoluut waarderen.

Lees ook: Stiekeme Sylvana IJsselmuiden komt op vreemde manier in aanraking met politie

Sylvana IJsselmuiden heeft ook mooie vormen

Er is een reden dat een opmerking als deze gemaakt wordt. Sylvana heeft ook wel contouren om van te snoepen. Dus de opmerking over paaseitjes klopt als een bus. Het heeft ook wel een beetje wat liefs, ook al is het natuurlijk een beetje een speelse opmerking. De presentatrice weet gelukkig wel dat het niet op een nare manier bedoeld is. Anders zou de opmerking ook helemaal niet gedeeld worden, of op een andere manier. Sylvana wil ook nog wel eens opmerkingen van volgers delen die ze niet door de beugel vindt kunnen. Daar is ze dan wel weer zo lief om de naam van die persoon vaak te verwijderen om die persoon niet publiekelijk te vernederen. Wat heeft Sylvana ook een goed hart.

Lees ook: Jarige Sylvana IJsselmuiden laat trots haar twee flinke jongens zien

Is Sylvana IJsselmuiden net zo mooi als je niks kan zien?

De blondine heeft een grote hoeveelheid volgers om haar heen verzameld die enorm genieten van alle foto’s die Sylvana online zet. Op de meeste van die foto’s heeft Sylvana een pakje aan, waarin ze nogal veel van zichzelf prijs geeft. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar zouden haar volgers ook net zoveel van haar foto’s genieten als je er bijna niets op kan zien? Dat blijkt wel zo te zijn. Er zijn namelijk meer dan genoeg foto’s van Sylvana te vinden waarop de blondine zichzelf helemaal bedekt. Dan is alleen haar gezichtje bijvoorbeeld te zien. En ook dan wordt Sylvana praktisch bedolven onder complimentjes en lieve opmerkingen van haar volgers. Die maakt het echt helemaal niks uit wat Sylvana aan heeft, zolang ze maar van die leuke foto’s blijft plaatsen van zichzelf. Ze zijn al blij met haar mooie lach. En dat heeft toch wel iets liefs ook in zich. Sylvana zelf wordt er in ieder geval warm van.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden doe je op Instagram

De blonde presentatrice was eerst op Dumpert elke week te zien, maar is sinds kort daar weg. Als je van Sylvana wil genieten, dan kan je het beste naar haar Instagram account gaan. Daar staan de meest mooie foto’s van de presentatrice.

Mobiele versie afsluiten