Suzanne Schulting laat zich vanuit spannende hoek in schaatspak filmen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft zich vanuit een wel heel erg spannende hoek laten filmen in haar schaatspakje. En dat ziet er bijzonder uit. 

Schaatsster Suzanne Schulting is een van de weinige vrouwen die er altijd goed uit ziet. Of je Suzanne nou tegenkomt in een warme winterjas, of in een schaatspakje, ze weet je altijd te betoveren. Dat is een van de vele sterke kanten van de beeldschone schaatsster. Dus ook als ze zich aan het voorbereiden is op haar volgende race, kan ze er alleen maar goed uit zien. Al helemaal als je haar vanuit verschillende hoeken zo ziet. De persoon die het filmpje heeft genomen is een klein stukje met Suzanne mee geschaatst. En daardoor krijg je de bloedmooie brunette ook vanuit zo veel leuke hoeken te zien.

Lees ook: Suzanne Schulting deelt foto van verleidelijke opwarming op Olympische Spelen
Suzanne is erg verleidelijk in strak schaatspakje

Het lijkt wel alsof ze de schaatspakjes steeds strakker en strakker maken. Want Suzanne Schulting heeft er namelijk nog nooit zo goed uit gezien als op deze Olympische Spelen. Ze heeft misschien nog niet de prijzen te pakken die ze graag mee naar huis zou willen nemen, maar ze verovert in ieder geval harten van over de hele wereld. Dankzij haar aantrekkelijke outfit stijgt Suzanne enorm in populariteit. Dat is ook niet zo gek, Suzanne is misschien wel de aller knapste sportvrouw op de Olympische Spelen op dit moment. Met haar ondeugende snoetje, haar lange bruine haren en haar ongelooflijk goede ziet ze er beter uit dan de meeste sporters die momenteel meedoen aan de Olympische Spelen. En die prijs pakken ze Suzanne voorlopig ook niet meer af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!