Suzanne Schulting laat haar sneetje zien op deze verrassende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft een nieuwe foto met de wereld gedeeld en daar zie je pas echt goed haar bijzondere verrassing. 

De mooie schaatsster doet er van alles aan om haar volgers betrokken te houden bij haar leventje. Ze deelt elk moment. Dat merk je ook wel aan de foto’s die ze laatst online zette. Daarbij kon je een groot litteken op haar rug zien zitten, waar ze haar grote trainingswond had opgelopen. De schaatsster moest vanwege die wond ook lang stoppen met schaatsen en heeft een flink jaar aan revalidatie er nu op zitten. De fans van Suzanne schrikken nogal van de grootte van de wond. Die hadden niet verwacht dat het er zo uit zou zien. Dat Suzanne nog op het ijs staat is dus eigenlijk een beetje een wonder. De mooie schaatsster kan in ieder geval op veel steun van haar fans rekenen. Bekijk de foto hier!

Suzanne Schulting geniet van het leven

Hoewel ze nog niet het niveau haalt van voor haar ongeluk, is Suzanne wel vol van elk moment aan het genieten momenteel. Dat moet ook wel met al die nieuwe vrije tijd die ze erbij heeft gekregen het afgelopen jaar. Suzanne laat zien dat ze ondanks haar ongeluk, het bijltje er niet bij neer legt. Het zal nog wel even duren voordat Suzanne weer terug aan kop is. De mooie brunette heeft daar nog veel trainingen voor te gaan. Maar ondanks dat vooruitzicht kan je Suzanne extreem van ieder moment zien genieten. En dat is natuurlijk ook wel bewonderingswaardig. Van haar mooie lach worden haar volgers gelijk helemaal vrolijk.

Suzanne Schulting is niet bang om zichzelf te tonen

Op de foto waar je haar wond kan zien, heeft Suzanne haar shirt uitgetrokken. De mooie schaatsster is niet bang om zichzelf te laten zien op de foto. Dat is geen enkel probleem voor de brunette. De fans van Suzanne zijn daar alleen maar blij mee, want het levert soms nog wel eens hele interessante en mooie foto’s op. De charmante schaatsster weet het beste van zichzelf te laten zien op haar foto’s en is niet bang om daarvoor een laag kleding uit te moeten trekken. Dat geeft alweer een mooi vooruitzicht. Wie weet wat voor mooie plaatjes Suzanne hierna nog online zet. Wat voor mooie plaatjes heeft Suzanne Schulting nog in het verschiet?

Suzanne Schulting deelt graag mooie pakjes met publiek

De leuke schaatsster deelt graag haar leukste pakjes met haar fans. Ze maakt regelmatig foto’s van haar nieuwe kleding en deelt die dan op Instagram. Zo kan Suzanne makkelijk zien of bepaalde kleding een beetje aanslaat. Al is het niet een hele betrouwbare meting, want de fans van Suzanne Schulting vinden al gauw alles mooi wat de brunette draagt. Natuurlijk ziet Suzanne er in de meeste pakjes ook wel ontzettend goed uit. Geen wonder dat er zoveel mensen zijn die haar als ideale vrouw zien. Met haar mooie kiekjes weet Suzanne voor veel mensen hun dag weer een beetje beter  te maken. En dat doet ze graag!

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

De mooie schaatsster heeft nog veel meer mooie plaatjes online staan. Die vind je allemaal op Instagram. Daar kan je rustig alle leuke foto’s van Suzanne bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.