Home Nieuws Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt...

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen…

Suzanne Schulting heeft hard getraind voor nieuw seizoen

Suzanne Schulting heeft weer een zeer aantrekkelijke post op Instagram gezet. Met dit soort foto’s heeft ze haar volgers zeer goed afgericht. Suzanne weet precies wat ze moet posten om haar volgers te laten blaffen! Op die manier heeft ze ook vast stiekem een beetje afgekeken bij collega Jutta Leerdam. De reacties onder Suzannes nieuwste foto spreken boekdelen; de één valt op dat de schaatsster een zeer sterke bumper heeft. Ook vergelijkt iemand Suzannes achterzijde met een stel cakejes. En als klap op de vuurpijl: iemand zegt dat zo’n achterwerk onmogelijk echt kan zijn! Deze vent moet komend seizoen vooral eens letten op de sportieve prestaties van Suzanne Schulting. Die gespierde troeven van haar zijn namelijk écht niet alleen voor de show!

Zie ook: Foto: Suzanne Schulting showt haar heerlijke stukjes fruit in strak shirtje

Wanneer begint het schaatsseizoen weer voor Suzanne Schulting?

Op 29 september 2023 begint de Dutch open short track weer. dit is Suzanne Schulting haar specialiteit omdat ze beschouwd wordt als een van de beste shorttrackers van de wereld. Het programma van de Dutch open is als volgt: Op vrijdag 29 september vinden de voorrondes plaats voor de 500, 1000 en 1500 meter schaatswedstrijden. Atleten van over de hele wereld strijden voor een plek in de halve finales. Na spannende voorrondes starten de halve finales van de relay-races voor mannen en mixed teams. Op zaterdag 30 september is de kwartfinale van de 1000 meter voor mannen en de halve finales van de 500 meter, 1000 meter en 1500 meter. ’s Avonds zijn er de finale races van de relays, waar teams strijden om de hoogste eer. Op zondag 1 oktober is het hoogtepunt met de finales van de 1500 meter, 500 meter, 1000 meter en mixed gender relay. Het publiek kan de hele tijd genieten van snelheid en teamwork. Het schaatsweekend biedt spannende momenten en sportieve prestaties, zowel voor atleten als fans.

Zie ook: Suzanne Schulting laat zich vanuit alle hoeken filmen in knellend broekje

Suzanne Schulting weet hoe ze haar volgers aantrekt

Ze is bloedmooi, fit en kan zich kleden. Wat wil je nog meer? Haar volgers worden enorm aangetrokken door korte rokjes. Wie houd daar nou niet van? Met een mooie fiets in haar hand en een klein topje aan heb je zo iedereen in de broekzak. maar mensen hebben ook commentaar: ‘Kort rokje, met je hand in je haren, en dat voor reclame voor een fiets. Tja tja…’. Maar Suzanne trekt zich daar weinig van aan en blijft mooie foto’s plaatsen.

Welke geluksvogel heeft relatie met Suzanne Schulting?

Professionele atleten hebben vaak relaties met andere topsporters, mogelijk vanwege gedeelde interesses en levensstijlen. Suzanne Schulting vormt echter een opvallende uitzondering, omdat ze een relatie heeft met Sam van Royen, een medewerker van het programma Vandaag Inside. Ze ontmoetten elkaar tijdens een verschijning van Suzanne in het programma en zijn sindsdien samen. Deze relatie betekent dat Heleen van Royen de schoonmoeder van Suzanne Schulting is. Ondanks Suzanne’s drukke schema lijken de twee tortelduifjes nog voldoende tijd te kunnen vinden voor hun relatie.

Mobiele versie afsluiten