Suzanne Schulting laat zich vanuit alle hoeken filmen in knellend broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting laat graag kiekjes zien van haar betoverende . Zo duiken er beelden op van een zeer verhitte sportsessie in de gym…

Suzanne Schulting traint hard voor haar prachtige lijf

Als sportvrouw is het natuurlijk uiterst belangrijk om in shape te blijven. Ook schaatsster Suzanne Schulting werkt hard aan haar . Dat is iets wat haar volgers absoluut van kunnen genieten. Althans, het beeldmateriaal wat ervan opduikt. Op Instagram deelt Suzanne al veel plaatjes van zichzelf, maar dan vooral in privésferen. Zo nu en dan duikt er beeldmateriaal op van de knappe schaatsster, waarin ze hard aan het werk is. Na een lange break is ze terug te vinden op de schaatsbaan. In de onderstaande beelden is te zien hoe Suzanne aan het squatten is in de sportschool. In een uiterst gespannen legging en een strak topje weet ze goed haar ronde vormen in het middelpunt te laten komen. Pas op, het zal je mond laten openvallen.

Suzanne Schulting zoekt nadrukkelijk de camera op

Dat de aantrekkelijke Groningse brunette druk bezig is met het promoten van zichzelf als ‘merk’ op haar sociale media, zal niemand zijn ontgaan. Op haar Instagram valt dit bijvoorbeeld al snel op. Meer dan 1000 berichten gepost en elk bericht staat ze in het middelpunt. Net als de kijker zal ze ervan op de hoogte zijn dat ze een wonderbaarlijk strak heeft. Vandaar poseert ze vaak schaars gekleed, of werpt ze een erg gevaarlijke blik richting de camera. Een reel op Instagram weerspiegelt dit behoorlijk. Hierin is te zien hoe Suzanne aan het rekken en strekken is op een matje en een zeer uitdagende blik werpt naar de camera. Ze weet donders goed wat ze aan het doen is; reacties uitlokken bij het publiek. Dit werkt namelijk steengoed. Het publiek dat dit filmpje live heeft mogen aanschouwen heeft het ook niet slecht getroffen. Zo zie je ook dat een man op de achtergrond flink aan het genieten is van Suzanne’s achterbumper. We weten zeker dat de cameraman ook het zweet op zijn voorhoofd had staan!

Suzanne Schulting kan aardig een balletje raken

Waar Suzanne bekend staat om haar prestaties op het ijs, probeert ze ook graag andere sporten. Het is vooral tennis dat ze graag uitoefent in haar vrije tijd. Meerdere foto’s op Instagram geven dit weer. In de onderstaande video is Suzanne aan het werk te zien op de tennisbaan in Eemnes. In een grijs, beknellend pakje is wederom te zien dat ze geweldig afgetraind is. Een derrière waar je u tegen zegt. Het is duidelijk dat Suzanne puur voor de fun tennist, want ze is voornamelijk druk met haar schaatscarrière. Al lijkt ze erg fanatiek te zijn in de video. De ballen worden met veel kracht over het net geslagen. Toch zegt het ook een hoop over haar mindset. Ze offert alles op om zo fit mogelijk te blijven en probeert alles eruit te halen wat erin zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.