Foto: Suzanne Schulting showt haar heerlijke stukjes fruit in strak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting weet precies wat ze moet doen om al haar volgers gek te maken. Daarbij zorgt ze er tegelijkertijd voor dat iedereen aan z’n dagelijkse hoeveelheid vitaminen komt!

Het is zomervakantie en dat betekent dat Suzanne Schulting zich niet langer hoeft te verhullen in schaatspakjes op de ijsbaan. Nu ziet Suzanne er natuurlijk ook erg goed uit in de mega strakke schaatspakjes, maar het is ook wel eens leuk om de brunette te zien met haar dagelijkse kleding.

Suzanne Schulting laat zichzelf trots zien in fruitig shirtje

Eigenlijk heeft Suzanne best een uitgesproken stijl, waarin ze vooral vaak een beetje cool en nonchalant oogt voor haar volgers. Stiekem steekt Suzanne misschien wel heel veel moeite in het samenstellen van haar dagelijkse outfitjes. Het scheelt dat Suzanne naast een nonchalante look het ook erg leuk vindt om wat huid te laten zien aan haar volgers. Zo zitten de kleren van Suzanne vaak of erg strak, of het is erg kort, of het is het allebei. Dat laatste is in ieder geval hoe Suzanne erbij loopt tijdens haar meest recente vakantie. Op onderstaande foto is het vakantie outfitje te zien en het is erg spannend. Suzanne Schulting draagt namelijk een kort wit shirtje met allemaal fruit erop afgebeeld. Het shirtje komt niet eens tot aan haar navel, waardoor haar afgetrainde buik goed te zien is. Daarnaast vallen de gigantische afgetrainde benen van de sportster ook enorm op. Het helpt ook mee dat Suzanne een minirokje aanheeft, maar haar benen lijken echt gigantisch gespierd.

Suzanne Schulting schudt wild heen en weer in pakje

Op onderstaande video laat Suzanne Schulting weer eens zien hoe goed ze eruit ziet in een sportieve outfit. Waarschijnlijk gaat Suzanne in de strakke sport outfit krachttraining doen, om nog sterker te worden voor aankomend seizoen. Het belooft in ieder geval weer veel goeds. Blijkbaar voelde Suzanne Schulting zichzelf even helemaal, want vol zelfvertrouwen neemt ze onderstaande video op in haar kleedkamer. De typische blik van Suzanne Schulting straalt heel veel zelfverzekerdheid uit. Het kan ook gezien worden als een tikkeltje arrogant. Gelukkig maakt de brunette die gedachte weer goed door nog een kleine glimlach te geven aan het einde van de video in combinatie met een dansje.

Lees ook: Video: Suzanne Schulting laat haar fabelachtige lijf zien in piepklein zwemsetje

Suzanne Schulting deelt outfit met mini spijkerrokje

Naast shorttrackster is Suzanne Schulting ook uitgegroeid tot een ware influencer. Samen met collega Jutta Leerdam krijgen ze ontzettend veel aandacht voor de schaatssport. De foto’s en video’s van de twee knappe topsporters worden enorm veel bekeken. Eerst deelde Suzanne Schulting voornamelijk veel content op haar Instagram account, maar ze is nu ook luid en duidelijk op TikTok te vinden. Hier deelt Suzanne veel kleine video’s van haar outfits of trainingen. Op onderstaande video is te zien dat Suzanne een spannend outfitje heeft samengesteld. Zo draagt de brunette een heel klein spijkerrokje, die maar net lang genoeg lijkt te zijn om alles te kunnen bedekken. Om dat een beetje te compenseren draagt Suzanne een zwarte oversized blazer en een T-shirtje.

@suzanneschulting Rokjesdag #ootd #fitcheck #fyp ♬ Popular – Music from the HBO Original Series – The Weeknd & Madonna

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!