Susan Radder slaat terug richting Chatilla van Grinsven na Expeditie Robbinson: “Rot op”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Susan Radder is boos op sportvrouw Chatilla van Grinsven en laat dat duidelijk weten in Expeditie Robinson back to base…

Susan Radder komt voor zichzelf op na Expeditie-exit

Actrice Susan Radder heeft meegedaan in het meest recente seizoen van Expeditie Robinson. Samen met basketbalspeelster Chatilla van Grinsven en journaliste Kirsten Westrik vormde ze een klein bondje in het tv-programma. Kort na het vormen van de bond gedroeg Chatilla zich ineens heel anders tegenover Susan en vertelde ze haar mededeelnemers dat Susan niet te vertrouwen bleek te zijn. Susan begreep helemaal niks van deze mededeling. Daarna wordt Susan Radder dan ook uit het programma gestemd door onder andere Chatilla. Achteraf, bij de eilandraad legde Chatilla een hand op de schouder van Susan en zegt ze: “Je bent een topper”. Dat laatste schoot bij Susan volledig in het verkeerde keelgat. In de vodcast (een podcast met videobeelden erbij) Expeditie Robinson back to base, met Ferry Doedens en Kirsten Westrik, slaat Susan terug: “Beetje schijnheilig, dus ik had even geen zin in die hand en ik dacht: Jonge, rot op. Ik ga naar huis, dus neem jij die topper lekker mee”.

 

Susan Radder verklapt nieuw seizoen van Oogappels

Susan Radder is een Nederlandse actrice en zeker geen doorn in het oog. In de Nederlandse serie Oogappels speelt ze de rol van Lieke Meijer. Het vierde seizoen van de serie is nét van start gegaan, maar Susan Radder geeft de kijkers al een positieve boodschap. In een interview verklapt Susan dat er nóg een seizoen aankomt. Dit was echter nog niet bekend voor publiek. “Over twee maanden beginnen de opnames van het volgende seizoen”, vertelt ze. Wanneer ze een hele verbaasde reactie krijgt van de journalist reageert ze direct: “Oh, is dat nog niet bekend? Dan heb ik het niet gezegd, haha”.
Susan Radder over haar deelname aan Expeditie Robinson

De deelname van de Nederlandse actrice aan Expeditie Robinson was zonder keuze. Niet meedoen was voor Susan geen optie. Ze geeft een interview aan Grazia waarin ze vertelt dat ze wel móést meedoen om de trots van de familie hoog te houden: “Ik kijk dit programma al bijna m’n hele leven met het hele gezin. We zeiden altijd: het is zo vet om mee te doen, dus als iemand van ons ooit mag, dan móét diegene gaan”. Nadat Susan het bericht kreeg dat zij een van de gelukkige nieuwe deelnemers van het programma was, is ze begonnen met trainen. Dit deed ze samen met haar vader drie keer in de week. “Ik had gewoon een personal trainer die elke keer naar me riep dat ik moest gaan, gaan, gaan”. De vader van Susan vond dat de actrice niet sterk genoeg was en heeft haar voor lange tijd gecoacht. “Mijn vader heeft mij erdoorheen geslagen”, zegt ze.

De mooie actrice was al wel gewend aan het eiland-leven, maar dan wel met lekker eten, een mooi hotel en een klok. Die drie dingen had ze natuurlijk niet op het eiland van Expeditie Robinson. Ze was bang dat het mis zou gaan, maar uiteindelijk viel het gelukkig mee. Het enige waar ze moeite mee had is het ontbreken van een besef van tijd. “Je hebt geen klok, geen telefoon, niks. Dus uiteindelijk zit je midden op de dag na te denken van, ja… hoe lang nog voor de zon onder gaat?”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!