Studiekeuze Prinses Alexia uitgelekt: Groningse studenten likken hun vingers nu al af (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De voorpret begint nu al in Groningen: studenten daar kunnen zich gaan opmaken voor de komst van de prachtige prinses Alexia…

Zoiets verwacht je niet van het Koningshuis! Dit soort informatie blijft normaliter geheim tot officiële bekendmaking, dus het mag duidelijk zijn dat dit nooit de bedoeling is geweest! Wat is er aan de hand? Er is informatie gelekt over waar prinses Alexia gaat studeren! Ze gaat namelijk een studie volgen in Groningen. Om precies te zijn is het bij de Rijksuniversiteit in Groningen. Daar hebben alle Groningse studenten veel geluk mee! Hoe is deze informatie gevonden? Er is voor iedere student bij de universiteit een eigen RUG-emailadres. Nu hebben ze dus in het systeem een emailadres gevonden wat alleen maar van de prinses zou kunnen zijn. Wie zo alert was om deze puzzelstukjes bij elkaar te leggen zou zo bij de FBI kunnen werken!

Prinses Alexia zal niet blij zijn met de uitgelekte informatie

Wel is dit een enorm grote fout van de universiteit in Groningen. Het was natuurlijk nooit de bedoeling dat deze informatie zou uitlekken. Nu weet heel Nederland waar Prinses Alexia gaat studeren… Dat zal de prinses, maar waarschijnlijk vooral haar beveiligers, niet zo leuk vinden. Het is en blijft toch belangrijke informatie en al helemaal als het om iemand uit het Koningshuis gaat. Hopelijk zal Alexia alsnog van plan zijn om in Groningen te studeren. Vooral ook omdat meerdere Groningse studenten dat wel erg gezellig zouden vinden! Die kunnen namelijk nu al hun vingers aflikken: wie weet zitten zij binnenkort naast de knappe prinses in de collegezalen. Of beter nog: lopen ze Alexia tegen het lijf in het Groningse nachtleven! Het is dan ook niet uitgesloten dat het aantal inschrijvingen deze zomer gaat exploderen!

Bekijk hieronder het bericht wat de Reality FBI heeft gedeeld!

Studiekeuze Prinses Alexia uitgelekt Groningse studenten likken hun vingers nu al

Meer zien van Alexia van Oranje doe je op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe prinses van Oranje? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar fan pagina op Instagram. Hier worden de leukste foto’s geplaatst van de prinses. Ze heeft zelf helaas geen openbaar account op Instagram. Er worden dus vooral foto’s geplaatst die gemaakt worden tijdens uitstapjes van de familie, zoals dus Koningsdag. Ook heeft de familie een jaarlijkse fotoshoot. Hier staat Alexia natuurlijk altijd zo mooi mogelijk op, net als de rest van de familie. Hopelijk komen er ook foto’s bij van haar tijd op de Groningse Universiteit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.