Stiekeme Jutta Leerdam maakt filmpje op heet strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam hoeft eindelijk eens niet te schaatsen! Op haar vakantieadres slaat de verveling toe, dus grijpt ze haar telefoon voor een stiekem filmpje…

Jutta Leerdam is lekker aan het genieten op vakantie. De wereldkampioene schaatsen deelt via Instagram beelden van haar fijne verblijf op een zonnige bestemming. Waar Jutta zich op dit moment bevindt? Het is er zonnig en zo rond de 30 graden, dat is wat telt! Na een zeer succesvol schaatsseizoen heeft Jutta dit tripje zeker verdiend. Ze is zo te zien gezellig met familie, want ze deelt allerlei foto’s en video samen met haar broer. Haar broer en zus krijgen het zwaar te verduren met Jutta in de buurt. De blondine heeft namelijk eindelijk eens álle tijd voor ze. Dat drukt zich uit in stiekem geschoten filmpjes! Jutta blijkt namelijk heel goed te zijn in spontaan de camera aanzetten wanneer haar familie het niet verwacht!

Jutta maakt stiekem filmpje op heet strand

Jutta is in een warm en zonnig land, dus dan ga je op het strand liggen. De schaatsster zet op Instagram stories een video om haar broer een beetje voor gek te zetten. Ze ligt lekker te zonnen op haar bedje, met broer Kjeld uitgeteld naast zich. Maar wat hij niet weet, is dat hij stiekem gefilmd wordt door zijn zus. Jutta vond het blijkbaar komisch genoeg om dit heerlijke dutje bruut te verstoren met een filmpje! De blondine heeft er in ieder geval heel veel lol in zo te zien.

Jutta duikt het nachtleven in met knalgeel pak

Nu Jutta toch op vakantie is, kan ze maar beter optimaal genieten. En dat doet ze dan ook. De blonde schaatsster deelt foto’s van haar outfit voor het uitgaan. Want op vakantie, moet je natuurlijk even het nachtleven ontdekken van je bestemming. Haar outfit is goed opvallend, de schaatster gaat de nacht in met een knalgeel pakje aan. Wel lekker luchtig, want op haar bestemming is het niet persé koud. Ze laat zien hoe ze poseert voor de spiegel, samen met haar broertje Kjeld. Kjeld is inmiddels ontwaakt uit zijn winterslaap op het strand en is ook helemaal klaar om het nachtleven te gaan ontdekken, samen met zijn zus. Op de foto’s zie je hoe de twee met elkaar aan het dollen zijn, hoe echte broers en zussen dat doen.

Ook op vakantie blijft Jutta bewegen

Jutta mag dan misschien wel op vakantie zijn, maar dat weerhoudt de schaatsster er niet van om toch nog haar workout mee te pakken. Want zelfs op vakantie, moet de wereldkampioene schaatsen fit blijven. Zeker voor als ze straks weer plaatsneemt op het ijs. Want de blondine mag dan wel aan het zweten zijn in een heet land, ze blijft de koningin op het ijs. Op Instagram deelt ze beelden dat ze in de sportschool te zien is. Ze heeft haar gym-outfit weer aangetrokken en is klaar om lekker te gaan zweten!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!