Sterre Koning maakt volgers wild met foto in laaghangend zwemtopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning weet weer een foto te maken waar al haar volgers enorm van smullen. 

Sterre Koning maakt volgers helemaal wild met foto in laaghangend topje

Natuurlijk vindt de blondine het leuk om in kleding foto’s te maken. Dat zorgt er namelijk voor dat Sterre best wel wat complimenten haar kant op krijgt vanuit haar volgers. Die vinden het namelijk heerlijk als ze meer van Sterre mogen zien. En de actrice en zangeres willigt dat verzoek dan ook graag in. En dat levert toch een heerlijk plaatje op. Sterre Koning weet wel wat haar fans willen zien. En ze zorgt er dan ook voor dat deze foto genoeg laat zien voor haar fans om van te kunnen genieten.

Sterre Koning schittert met vakantiefoto

Natuurlijk is er meer dan genoeg om van te genieten op dit spannende kiekje. Niet alleen zie je zoveel van de prachtige uitstraling van Sterre dat je bijna zou denken dat je droomt, ook kijkt ze er nog eens heel zwoel bij. De blik van Sterre Koning blijkt onweerstaanbaar. De blondine weet met haar ogen al haar fans te betoveren. Nu helpt het ook niet dat er een ander hypnotisch deel te zien is. Zo ben je eigenlijk altijd wel in trance bij het kijken naar dit plaatje. Of Sterre haar blik houdt je in haar greep, of de vormen die schuilgaan in haar kleding zijn genoeg om je wild te maken. Sterre Koning weet overigens precies wat ze doet met haar plaatje. Maar de blondine vindt het mooi om haar volgers een beetje op hol te doen slaan. Ze kan het simpelweg niet laten om hen wild te krijgen.

Sterre Koning verleidt volgers met jurkje

Het is wel duidelijk dat Sterre Koning een groot fan is van het strand. De blondine brengt graag veel tijd door in haar strandkleding, waaronder haar mooie zwempakjes en losse jurkjes. En die staan haar natuurlijk enorm goed. De knappe blondine weet met haar pakjes al haar volgers ook nog eens helemaal en dat zorgt er natuurlijk voor dat de knappe actrice een stortvloed aan lieve opmerkingen over zich heen krijgt. Dat heeft ze ook wel verdiend na het delen van al die mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!