Stella Bergsma snoert Johan Derksen de mond met zeer uitdagende foto zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Stella Bergsma maakt even de grond gelijk met Johan Derksen en zijn opmerkingen. Wat is er allemaal gebeurd?

De schrijfster zet zich sinds jaar end dag in voor de rechten van de vrouw en gaat daardoor soms felle discussies aan met mannen in Nederland. Een van die mannen is Johan Derksen, waar ze elke keer weer een discussie mee lijkt te hebben als ze te gast is in Vandaag InsideStella deelde vandaag een foto waar Johan ook op stond met de quote dat hij haar irritant vond. Nadat Stella afgelopen jaar te gast was geweest bij VI zei Johan het volgende over haar: “Erg aardig hoor, maar bloedirritant. Die zat twee keer aan tafel en zit dan een uur lang overal tussendoor te schreeuwen.” Nu reageert Stella daarop met een bijzonder plaatje.

Stella Bergsma zit niet met opmerkingen van Johan Derksen

De opmerkingen van Johan doen Stella niet heel erg veel: “Ik vond het echt niet vervelend. Ik vind Derksen eigenlijk een schatje. Bij hem heb ik het gevoel dat het een soort liefkozing is.” Op Internationale vrouwendag liet de schrijfster weer van zich horen online. En ze besloot om Johan, en alle mannen met hem, op de hak te nemen door een lange post te plaatsen, gevolgd door een prikkelend plaatje. En die zie je natuurlijk beide hier! Met haar plaatjes laat Stella zien dat het haar niet heel erg veel uitmaakt wat anderen van haar vinden. De blondine trekt toch wel haar eigen pad. En dat gaat eigenlijk altijd wel goed, maar niet zonder een stootje. Maar dat valt te verwachten.

Waarom verschijnt Stella Bergsma toch op televisie?

Op Internationale Vrouwendag, worden vrouwen van over de hele wereld gevraagd om hun stem te laten horen. Ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan interviews, panels, en speeches, en om te spreken over de vrouwenzaak. Voor Stella Bergsma, een Nederlandse schrijfster voelt dit vaak dubbel. Ze beschrijft het als een moment waarop ze uit een feministenvitrine wordt gehaald, afgestoft, en dan haar praatje mag houden, waarna iedereen weer doorgaat met het dagelijkse leven. Maar toch vindt ze het belangrijk om mee te doen aan het riedeltje, om wel een verschil te kunnen maken, hoe klein dan ook.

Stella Bergsma bijt van zich af

De blonde schrijfster bijt online goed van zich af. Ze laat zich niet zomaar in een hoekje duwen en zorgt ervoor dat ze overal haar woordje klaar heeft. Hoewel ze misschien niet overal wil aanschuiven, zorgt ze wel dat ze beschikbaar is om dat te doen. Ze vindt het belangrijk om in gesprek te gaan met mensen waar ze het niet mee eens is. Ze hoopt zelfs ooit nog vrienden te worden met de mannen van Vandaag Inside, om hen zo te bewijzen dat ze daar prima bij past. Met haar uitspraken online en op televisie maakt Stella in ieder geval ontzettend veel los. De mooie dame weet heel erg goed hoe ze zichzelf van een andere kant moet laten zien en gaat graag de uitdaging aan.

Meer zien van Stella Bergsma kan op Instagram

Wil je nou meer zien van deze blondine, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...