Stapt Iris Hond over op vrouwen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Iris aan het dromen

Na een mislukt avontuur bij haar programma ‘Iris en de 12 dates’, is Iris Hond nog steeds happy single. Ze lijkt nog steeds niet over Marco Borstato heen, maar we gunnen het haar zo om d’r geluk te vinden. Daarom bij deze: datingadvies voor Iris Hond.

Iris verklaarde na afloop van haar eigen datingshow dat ze ‘van zichzelf is gaan houden’. Hartstikke mooi natuurlijk, maar we gunnen het haar ook zo dat iemand haar toetsen eens goed beroerd. Om te voorkomen dat Iris zich nu volledig op haar solo-carrière gaat richten, hebben wij wel enkele ideeën voor een mooi duetje.

Blaffende honden bijten niet

Misschien wilde Iris gewoon iets te graag. Had ze zoveel behoefte aan een bone, dat ze op het moment dat ‘ie gepresenteerd in paniek raakte en niet meer wilde bijten. Daarom hebben wij een voorstel voor Nederlands’ meest begeerlijke pianiste: sla je vleugels eens uit en probeer wat nieuws. Ja beste lezer, je leest het goed: wij raden Iris aan om het eens aan de andere kant van de sloot te proberen. En we hebben alsvast wat goede kandidaten voor haar op een rijtje gezet.

Geen man meer nodig

De eerste kandidate is er een van eigen bodem: ons eigen Julia Mekkes. Nadat ze verklaarde dat haar ex-lover de Roelvinketering kon krijgen, besloot Julia dat ze überhaupt zonder mannen door het leven zou kunnen. Op Instagram verklaarde de strafadvocaat dat ze eigenlijk voldoende had aan het gezelschap van haar hond: “Heb toch geen man meer nodig, haha”.

Dit inkoppertje is zo makkelijk te maken dat zelfs PSV hem zou kunnen maken: ‘Julia heeft genoeg aan gezelschap van d’r Hond’. Behalve het feit dat de link zo dus wel makkelijk te maken is, schetst het natuurlijk ook wel een prettig beeld om de twee vrouwen hand in hand te zien lopen. Is ook een hoop waard.

Magisch duo

Een tweede strong and independant woman die wellicht een aantrekkelijke match zou zijn voor ons Iris, is Emma Watson. Ook deze begeerlijke jongedame heeft besloten dat ze even geen man in haar leven hoeft te hebben. Wellicht dat die twee eens samen een beschuitje kunnen gaan eten?

Het zou ook nog niet zo’n gekke match zijn; Watson en Hond. Emma heeft in het verleden al eens een hoofdrol gespeeld naast een heus beast. En alle dieren-grapjes ter zijde is Emma natuurlijk ook een ontzettend verfijnd persoon. Die kan wel ervan genieten als Iris een sonnetje voor d’r speelt bij het ontbijt.

Iris en de 12 potten

Met een beetje geluk kunnen we er zelfs nog een nieuw tv-format uit persen. Iets voor op het nieuwe SBS9 of zo. Lekker girl-power, weet je wel. Zolang het programma niet op tv komt op het moment dat er belangrijkere dingen, zoals voetbal of Expeditie, op zijn, kunnen we best een keer over ons hart strijken om te kijken. Want, stiekem zijn we toch allemaal benieuwd of Iris door een van de vrouwelijke deelnemers dan misschien wél van haar pianokruk glijdt?! Een ding weten we zeker: Iris moet het blijven proberen. Genoeg vissen in de zee, niet waar?

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten