Stapt Iris Hond over op vrouwen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Iris aan het dromen

Na een mislukt avontuur bij haar programma ‘Iris en de 12 dates’, is Iris Hond nog steeds happy single. Ze lijkt nog steeds niet over Marco Borstato heen, maar we gunnen het haar zo om d’r geluk te vinden. Daarom bij deze: datingadvies voor Iris Hond.

Iris verklaarde na afloop van haar eigen datingshow dat ze ‘van zichzelf is gaan houden’. Hartstikke mooi natuurlijk, maar we gunnen het haar ook zo dat iemand haar toetsen eens goed beroerd. Om te voorkomen dat Iris zich nu volledig op haar solo-carrière gaat richten, hebben wij wel enkele ideeën voor een mooi duetje.

Blaffende honden bijten niet

Misschien wilde Iris gewoon iets te graag. Had ze zoveel behoefte aan een bone, dat ze op het moment dat ‘ie gepresenteerd in paniek raakte en niet meer wilde bijten. Daarom hebben wij een voorstel voor Nederlands’ meest begeerlijke pianiste: sla je vleugels eens uit en probeer wat nieuws. Ja beste lezer, je leest het goed: wij raden Iris aan om het eens aan de andere kant van de sloot te proberen. En we hebben alsvast wat goede kandidaten voor haar op een rijtje gezet.

Geen man meer nodig

De eerste kandidate is er een van eigen bodem: ons eigen Julia Mekkes. Nadat ze verklaarde dat haar ex-lover de Roelvinketering kon krijgen, besloot Julia dat ze überhaupt zonder mannen door het leven zou kunnen. Op Instagram verklaarde de strafadvocaat dat ze eigenlijk voldoende had aan het gezelschap van haar hond: “Heb toch geen man meer nodig, haha”.

Dit inkoppertje is zo makkelijk te maken dat zelfs PSV hem zou kunnen maken: ‘Julia heeft genoeg aan gezelschap van d’r Hond’. Behalve het feit dat de link zo dus wel makkelijk te maken is, schetst het natuurlijk ook wel een prettig beeld om de twee vrouwen hand in hand te zien lopen. Is ook een hoop waard.

Magisch duo

Een tweede strong and independant woman die wellicht een aantrekkelijke match zou zijn voor ons Iris, is Emma Watson. Ook deze begeerlijke jongedame heeft besloten dat ze even geen man in haar leven hoeft te hebben. Wellicht dat die twee eens samen een beschuitje kunnen gaan eten?

Het zou ook nog niet zo’n gekke match zijn; Watson en Hond. Emma heeft in het verleden al eens een hoofdrol gespeeld naast een heus beast. En alle dieren-grapjes ter zijde is Emma natuurlijk ook een ontzettend verfijnd persoon. Die kan wel ervan genieten als Iris een sonnetje voor d’r speelt bij het ontbijt.

Iris en de 12 potten

Met een beetje geluk kunnen we er zelfs nog een nieuw tv-format uit persen. Iets voor op het nieuwe SBS9 of zo. Lekker girl-power, weet je wel. Zolang het programma niet op tv komt op het moment dat er belangrijkere dingen, zoals voetbal of Expeditie, op zijn, kunnen we best een keer over ons hart strijken om te kijken. Want, stiekem zijn we toch allemaal benieuwd of Iris door een van de vrouwelijke deelnemers dan misschien wél van haar pianokruk glijdt?! Een ding weten we zeker: Iris moet het blijven proberen. Genoeg vissen in de zee, niet waar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.