Emma Watson trouwt met haar ‘Magic Wand’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Emma Watson single magic wand

Terwijl haar knappe Harry Potter-collega in het huwelijksbootje stapt, wil Emma Watson bewijzen dat ze het ook best zonder hulp kan. Zolang ze haar toverstaf maar in de buurt heeft…

Weekendje Zweinsveld

Hoewel de Harry Potter-filmreeks al ruim 8 jaar afgelopen is, blijft de rivaliteit tussen Zwadderich en Griffoendor bestaan. De mooie Scarlett Byrne, die in de films het vriendinnetje van rotkind Draco Malfidus speelt, is afgelopen weekend getrouwd. Haar man: de zoon van wijlen Playboybaas Hugh Hefner! De 29-jarige Scarlett heeft het allemaal goed voor elkaar, zo vlak voor haar dertigste verjaardag.

Leeftijdgenoot Emma Watson doet het tegenovergestelde: ze brak met haar vriend, en is nu van plan het single leven eens flink uit te proberen. Na jaren acteren, studeren en vaste relaties pakt Emma eindelijk eens wat tijd voor zichzelf, zonder tovenaar aan haar zijde.

Zie het als een weekendje Zweinsveld, maar dan voor onbepaalde tijd. Vanaf nu vult ze haar dagen met boterbier, zwerkbalwedstrijden, heksenkringen… en Hermelien kennende, úren ‘zelfstudie’!

Accio vriendje

Emma geeft toe dat ze moeite gehad heeft met het idee om single, zonder baby, vrijstaand huis en vaste job de dertig aan te tikken. Aangezien ze een begeerde vrouw is – ze hoeft maar ‘Accio Boyfriend’ te roepen, en ze heeft er een – is die keus dus écht een bewuste. Of zou ze stiekem gewoon aan het wachten zijn tot de relatie van Rupert ‘Ron Wemel’ Grint op de klippen loopt? Eén goedgemikte Avada Kedavra en je hebt wat je wilt, Emma!

Getrouwd met toverstaf

Tot die tijd redt de Britse blondine zich best als einzelgänger. Maar we kennen Hermelien. Neus in de boeken, getrouwd met haar toverstaf. Er zijn hordes mannen die zichzelf haar broek in proberen te Alohomora’en, maar ze leggen het allemaal af tegen Ems zoemende, soms vonkende Magic Wand. Die is net als haar filmkarakter niet heel gezellig, maar wel donders effectief!

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten