Spoilers Drive to Survive: Hamilton wereldkampioen, Verstappen wint GP

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kans dat je het tweede seizoen van Drive to Survive op Netflix al zag, is vrij groot. Maar ook al heb je nog steeds geen minuut van de serie over de Formule 1 zag, kun je dit spoilerstukje zonder problemen lezen.  

Om misverstanden te voorkomen: we hebben het hier niet over de ‘achtervleugel’-spoiler op F1-bolides als die van Verstappen, maar over de ‘ik vertel wat er in de serie gebeurt’-spoiler. Want ja, Drive to Survive is een van weinige series waar je naar hartenlust kunnen spoilen zonder te spoilen. Dat buitenkansje laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan.

Lewis Hamilton wint het kampioenschap

Beginnend bij de meest voor de hand liggende spoiler van de tien afleveringen tellende serie: de kampioenstitel. De Grand Finale van elke serie zijn de laatste scenes van het seizoen, waar alle verhaallijnen bijeen komen en je als kijker verrast wordt door die laatste plottwist. Bij Drive to Survive verklappen ze in aflevering 1 van het tweede seizoen al wie er de wereldtitel pakt: Mercedes-coureur Lewis Hamilton.

Max Verstappen wint in Hockenheim

Wie een beetje kenner van de sport is, zat zich de gehele winterstop al heerlijk te verkneukelen om de aflevering over de GP van Hockenheim. Wat er gebeurde? Nou (spoiler-alert) Max Verstappen won de knotsgekke regenrace. Maar de overwinning van de Nederlander was niet eens de grootste reden dat we naar deze race in de serie uitkeken.

Waar we allemaal op zaten te wachten was natuurlijk de chaos bij het altijd zo geoliede machine die zich Mercedes noemt. Een pitstop van meer dan een minuut en meerdere spins: Mercedes én Lewis Hamilton gingen niet bepaald lekker. Iets wat volgens de Netflix-serie toe te schrijven was aan het mysterieuze ‘griepje’ van Hamilton. Een coronavirusje wellicht?

 

Een échte spoiler: Max Verstappen was het niet eens met seizoen 1

Pas na het tweede seizoen uit was, kwam de échte spoiler voor seizoen 1 pas aan het licht. Max Verstappen was namelijk niet blij met de manier waarop hij neergezet werd in het eerste seizoen van Drive to Survive. 

Wellicht dat de Nederlandse coureur het wel eens is met seizoen 2? Mocht dit seizoen ook tegenvallen, hebben we maar één oplossing: de concurrentie in 2020 het snot voor de ogen rijden en wereldkampioen worden. Dat zou Drive to Survive seizoen 3 ongetwijfeld onze favoriet maken.

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Gerelateerde berichten