Sociale Schoonheden met o.a. Suzanne Schulting en Nicolette van Dam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu we toch nog met het thema moeders bezig zijn, waarom niet een Sociale Schoonheden volledig in dit thema? Voor elke mooie bekende Nederlandse vrouw  is namelijk, eigenlijk best logisch, een andere mooie vrouw ‘verantwoordelijk’. De appel valt niet ver van de boom, laten ze op social media zien.

Suzanne Schulting

Klein moederdag-testje: wie van de twee is Suzanne Schulting, en wie is de moeder van de shorttrackster? Onze Olympisch kampioen eert haar mooie moeder op Instagram. Als twee druppels water!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Nicolette van Dam

Is dit de moeder of de oudere zus van Nicolette van Dam? Dat eerste! Nu weet je ineens waar de actrice haar goede genen vandaan heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Moïse Trustfull

Hé, die kennen we! De moeder van Moïse Trustfull is natuurlijk Quinty Trustfull. De presentatrice en haar jongere versie, die trouwens model is, laten op Instagram zien hoe hecht hun band door de jaren heen altijd was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull) op

Katja Schuurman

Ook Katja Schuurman gaat met z’n tweeën op de foto. Zij is al moeder, maar herhaalt dat kunstje binnenkort nog een keer. De baby op komst kan in ieder geval op een moeder rekenen die volledig zen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten