Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden & Fabiola Volkers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens onze dagelijkse wandeling over de sociale media zijn we deze leukste sociale schoonheden van de afgelopen 24 uur tegengekomen. Fabiola Volkers, Sensi Lowe en Sylvane IJsselmuiden wisten onze aandacht te trekken.

Fabiola Volkers

De eerste sociale schoonheid van vandaag betreft Fabiola Volkers. We vonden het al opvallend stil rondom deze dame. ‘Daar moeten we een eind aan maken’, zal de blondine vast hebben gedacht. Nou Fabiola, het is je gelukt: hier sta je in onze eerste sociale schoonheden-post.

Voor de desbetreffende foto’s verwijzen we je graag door naar Fabiola’s forumpagina!

Sensi Lowe

Voor sociale schoonheid twee van vandaag, moeten we bij de welbekende Sensi Lowe zijn. Sensi deed gisteravond een ‘vraag maar raak’-rondje op Instagram. Tijdens dat vragenuurtje kreeg Sensi één vraag in het bijzonder. Een nieuwsgierige fan vroeg namelijk: “Is je lichaam echt?”. Wie denkt dat deze vraag enigszins apart is, zal vast nog vreemder opkijken van Sensi’s antwoord.

Sensi Lowe Instagram

Sylvana IJsselmuiden

Van Sensi gaan we door naar Sylvana. Sylvana IJsselmuiden om precies te zijn. Lekker relaxen tijdens deze quarantaine blijkt niks voor Sylvana. Nee, Syl wil lekker sportief door deze quarantaine heen banjeren. Daarom roept ze ons op om ook mee te doen aan de onderstaande challenge. Al denken we dat we dat maar overlaten aan de lenige vrouwmensen onder ons.

P.s. Sylvana heeft Gwen van Poorten genomineerd, dus we will keep you posted!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten