Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Pip Pellens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Benieuwd wat je favoriete bekende Nederlandse vrouwen de afgelopen 24 uur allemaal uitspookten? Nou, Daphne Deckers zat in de folie, Pip Pellens deed een #throwbackje, OnneDi kreeg een wel heel bijzonder cadeau en Puck Moonen deed wat ze het liefst doet.

Daphne Deckers

Sinds de heropening van de kapperszaken, draaien de scharen en de verfkwasten overuren. Zo ook die van de kapper van Daphne Deckers, die de blondine nog even nét iets blonder maakte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daphne Deckers (@daphne_deckers) op

Pip Pellens

Pip Pellens voelde zich nostalgisch en deelde een kiekje van haar 16-jarige zelf met ons.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens (@pippellens) op

Dionne Slagter (OnneDi)

Wie Dionne Slagter volgt op Instagram, weet dat deze dame niet van ‘gewoontjes’ houdt. Dat geldt overigens ook voor de kunst in haar huis. De vlogster kreeg namelijk een levensgroot schilderij van haar hond cadeau en kan haar geluk niet op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Puck Moonen

Wielrenster Puck Moonen heeft misschien wel het meest coronabestendige beroep van allen: in je uppie rondrijden in de natuur. Niet zo gek dus, dat we niets anders dan strakke fietsbroeken tegenkomen op Pucks Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten