Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Escha Tanihatu

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verschil moet er zijn. Ook op Instagram. Zo draagt Mikky Kiemeney gewoon badkleding, terwijl Monica Geuze naar ‘swimwear’ gepromoveerd is. Dingen die we wél begrijpen: een blij gezicht, zoals die van Escha Tanihatu, of een droevig gezicht, zoals bij Juultje Tieleman…

Monica Geuze

Monica Geuze heeft nieuwe ‘swimwear’. Want badkleding klinkt tegenwoordig blijkbaar niet goed genoeg meer. Ze heeft ook iets weg te geven. Maar da’s het mooie van Instagram: je kunt ervoor kiezen het bericht te negeren, en je gewoon te vergapen aan de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Escha Tanihatu

Escha Tanihatu bedankt via Instagram al haar volgers voor de felicitaties. Door alle positieve aandacht voelde ze zich niet gewoon jarig, maar ‘mega jarig’. En dat voelt goed, zie je op onderstaande foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera (@eschatanihatu) op

Mikky Kiemeney

In Nederland wordt je voor gek verklaard als je vroeg in de ochtend gaat zwemmen. Aan de Spaanse kust kan je zonder angst voor een hartaanval vroeg het water in gaan. Mikkie Kiemeney doet niet anders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Juultje Tieleman

We sluiten af met een zeer intiem kiekje van Juultje Tieleman. De blondine voegt er slechts ‘be good’ aan toe. Bedoelt ze ‘gedraag je’? Dat is met foto’s van Juultje in de buurt vaak helaas erg lastig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten