Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Escha Tanihatu

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verschil moet er zijn. Ook op Instagram. Zo draagt Mikky Kiemeney gewoon badkleding, terwijl Monica Geuze naar ‘swimwear’ gepromoveerd is. Dingen die we wél begrijpen: een blij gezicht, zoals die van Escha Tanihatu, of een droevig gezicht, zoals bij Juultje Tieleman…

Monica Geuze

Monica Geuze heeft nieuwe ‘swimwear’. Want badkleding klinkt tegenwoordig blijkbaar niet goed genoeg meer. Ze heeft ook iets weg te geven. Maar da’s het mooie van Instagram: je kunt ervoor kiezen het bericht te negeren, en je gewoon te vergapen aan de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Escha Tanihatu

Escha Tanihatu bedankt via Instagram al haar volgers voor de felicitaties. Door alle positieve aandacht voelde ze zich niet gewoon jarig, maar ‘mega jarig’. En dat voelt goed, zie je op onderstaande foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera (@eschatanihatu) op

Mikky Kiemeney

In Nederland wordt je voor gek verklaard als je vroeg in de ochtend gaat zwemmen. Aan de Spaanse kust kan je zonder angst voor een hartaanval vroeg het water in gaan. Mikkie Kiemeney doet niet anders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Juultje Tieleman

We sluiten af met een zeer intiem kiekje van Juultje Tieleman. De blondine voegt er slechts ‘be good’ aan toe. Bedoelt ze ‘gedraag je’? Dat is met foto’s van Juultje in de buurt vaak helaas erg lastig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten