Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag staat er weer een prachtig Instagram-overzichtje, gevuld met sociale schoonheden, voor je klaar! Maan de Steenwinkel in een te strakke leren broek, Beertje van Beers die haar eigen fotoshoots regelt en Sylvana IJsselmuiden die zich in het zweet werkt…

Maan de Steenwinkel

we trappen af met Maan de Steenwinkel. Maan was gisteren namelijk te zien in de SBS6-show Thank you for the music. Maan had tijdens de show een kekke leren broek aan. Iets waar Kim Lian wel een opmerking over móest maken. En ja, dat heeft Maan geweten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Beertje van Beers

Een sociale dame die zich zeker niet laat kisten door Corona, is Beertje van Beers. Thuisblijven? Geen probleem! Beertje regelt haar eigen fotoshoots wel!

Sylvana IJsselmuiden

Waar de meesten van ons liggen te verslonzen, gaat Sylvana IJsselmuiden gewoon aan de bak! Zo’n lichaam komt je tenslotte niet aanwaaien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!