Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag staat er weer een prachtig Instagram-overzichtje, gevuld met sociale schoonheden, voor je klaar! Maan de Steenwinkel in een te strakke leren broek, Beertje van Beers die haar eigen fotoshoots regelt en Sylvana IJsselmuiden die zich in het zweet werkt…

Maan de Steenwinkel

we trappen af met Maan de Steenwinkel. Maan was gisteren namelijk te zien in de SBS6-show Thank you for the music. Maan had tijdens de show een kekke leren broek aan. Iets waar Kim Lian wel een opmerking over móest maken. En ja, dat heeft Maan geweten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Beertje van Beers

Een sociale dame die zich zeker niet laat kisten door Corona, is Beertje van Beers. Thuisblijven? Geen probleem! Beertje regelt haar eigen fotoshoots wel!

Sylvana IJsselmuiden

Waar de meesten van ons liggen te verslonzen, gaat Sylvana IJsselmuiden gewoon aan de bak! Zo’n lichaam komt je tenslotte niet aanwaaien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.