Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Sensi Lowe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goedemorgen! Vandaag staat er weer een heerlijk overzichtje voor je klaar, dat tot de nok toe gevuld is met Sociale Schoonheden!

Geraldine Kemper

We beginnen deze ochtend met een prachtig kiekje, gedeeld door Geraldine Kemper. Geraldine neemt een voorbeeld aan vrouwen als Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga en laat haar volgers zien dat ook zij trots is op haar . En terecht!

Mikky Kiemeney

Mikkie Kiemeney heeft een romantisch avondje achter de rug met voetballer Frenkie de Jong. Mikky schreef bij het kiekje: ”Yesterday, the tapas night i’ve been waiting for.”. Een prachtige dame, wiens liefde ook nog een door de maag gaat. Frenkie heeft het flink getroffen.

Nikkie Plessen

Mikky Kiemeney was overigens niet de enige die zin had in een vreetfestijn. Ook modegoeroe Nikkie Plessen was wel toe aan een happie eten. Dit deed ze overigens in torenhoge gouden laarzen. Nikkie zorgt er in ieder geval voor dat we haar niet kunnen missen, mochten we haar een keer tegenkomen!

Sensi Lowe

Tot slot: Sensi Lowe. We moeten toegeven dat dit stiekem wel ons favorietje van de vier posts is. Waarom? Nou Sensi Lowe, in een markeerstiftroze badpak, in de IKEA. Alleen Sensi kan het verzinnen. Sensi heeft in haar eentje dan ook geheel mannelijk Nederland aangezet tot de aanschaf van een nieuwe PAX-kast.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?