Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Kelly Weekers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Dat betekent natuurlijk dat we ons vaste ochtendritueel weer voortzetten en eens een kijkje nemen bij hetgeen dat bekend Nederland de afgelopen 24 uur uitspookte.

Gaby Blaaser

We trappen af met De Bachelorette zelf: Gaby Blaaser. Gaby was erg benieuwd wat we van de aflevering van deze week vonden en plaatste daarom het volgende kiekje met de bijbehorende tekst online. Ehh, wat zei je ook alweer Gaby?

Joann van den Herik

Van Gaby Blaaser maken we een sprongetje naar ‘het nichtje van’ Gigi en Bella Hadid: Joann van den Herik. Het curvy model deelde dit gevoelige kiekje en ontving dan ook veel lof van haar volgers.

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen was gisteren jarig en blies 29 kaarsjes uit. De blondine vierde dit geheel in stijl met een zwembadfeestje en een dikke fles champagne. Nog gefeliciteerd hè, Fien!

Kelly Weekers

Tot slot: Kelly Weekers. De voormalig Miss Nederland en vriendin van John Ewbank deelt het onderstaande kiekje om ons te vertellen dat we perfect zijn zoals we zijn. Nou Kelly, jij mag er ook wezen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.