Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Kelly Weekers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Dat betekent natuurlijk dat we ons vaste ochtendritueel weer voortzetten en eens een kijkje nemen bij hetgeen dat bekend Nederland de afgelopen 24 uur uitspookte.

Gaby Blaaser

We trappen af met De Bachelorette zelf: Gaby Blaaser. Gaby was erg benieuwd wat we van de aflevering van deze week vonden en plaatste daarom het volgende kiekje met de bijbehorende tekst online. Ehh, wat zei je ook alweer Gaby?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zit jij al klaar voor aflevering 8 van ‘De Bachelorette’? Bijna te zien bij @videolandonline 🌹

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Joann van den Herik

Van Gaby Blaaser maken we een sprongetje naar ‘het nichtje van’ Gigi en Bella Hadid: Joann van den Herik. Het curvy model deelde dit gevoelige kiekje en ontving dan ook veel lof van haar volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JoJo (@joannvdherik) op

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen was gisteren jarig en blies 29 kaarsjes uit. De blondine vierde dit geheel in stijl met een zwembadfeestje en een dikke fles champagne. Nog gefeliciteerd hè, Fien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Kelly Weekers

Tot slot: Kelly Weekers. De voormalig Miss Nederland en vriendin van John Ewbank deelt het onderstaande kiekje om ons te vertellen dat we perfect zijn zoals we zijn. Nou Kelly, jij mag er ook wezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten