Sociale Schoonheden met o.a. Gwen van Poorten en Renate Gerschtanowitz

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit je met natte haartjes klaar tot we weer een nieuw hoofdstuk uit het grote sociale media-verhaaltjesboek voorlezen? De hoofdpersonages van vandaag zijn strandbabe Sharon Pieksma, een piepjonge Renate Gerschtanowitz, de painface van Bibi Breijman en het ruggetje van Gwen van Poorten.

Sharon Pieksma

Geen is de kleur van jaloezie, maar ook van zelfvertrouwen en de zon. In het geval van Sharon Pieksma en haar meest recente social media-avontuur zien we die twee laatste ‘soorten’ geel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Renate Gerschtanowitz

Omdat TMF 25 jaar geleden opgericht werd blikken alle toenmalige VJ’s terug op hun tijd bij de muziekzender. Je was toch niet vergeten dat Renate Gerschtanowitz, toen nog Renate Verbaan, als piepjonge presentatrice bij dit kanaal begon? Ze zette schitterende foto’s uit de oude doos op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft last van een open ruggetje. Klinkt veel erger dan het is. De presentatrice heeft dankzij zelfquarantaine haar ritme teruggevonden. Ze voelt zich verschrikkelijk happy en goed. Dat is te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Bibi Breijman

Elke vrouw is stiekem een scheikundige. Bibi Breijman is in alle verveling gaan experimenteren met verschillende soorten make-up. Dat kan volgens de vlogster best gevaarlijk zijn! Geloof je haar niet? Check dan de vlekken die ze overhield aan een verkeerd toegepaste formule.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten