Sociale Schoonheden met o.a. Gwen van Poorten en Renate Gerschtanowitz

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit je met natte haartjes klaar tot we weer een nieuw hoofdstuk uit het grote sociale media-verhaaltjesboek voorlezen? De hoofdpersonages van vandaag zijn strandbabe Sharon Pieksma, een piepjonge Renate Gerschtanowitz, de painface van Bibi Breijman en het ruggetje van Gwen van Poorten.

Sharon Pieksma

Geen is de kleur van jaloezie, maar ook van zelfvertrouwen en de zon. In het geval van Sharon Pieksma en haar meest recente social media-avontuur zien we die twee laatste ‘soorten’ geel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Renate Gerschtanowitz

Omdat TMF 25 jaar geleden opgericht werd blikken alle toenmalige VJ’s terug op hun tijd bij de muziekzender. Je was toch niet vergeten dat Renate Gerschtanowitz, toen nog Renate Verbaan, als piepjonge presentatrice bij dit kanaal begon? Ze zette schitterende foto’s uit de oude doos op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft last van een open ruggetje. Klinkt veel erger dan het is. De presentatrice heeft dankzij zelfquarantaine haar ritme teruggevonden. Ze voelt zich verschrikkelijk happy en goed. Dat is te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Bibi Breijman

Elke vrouw is stiekem een scheikundige. Bibi Breijman is in alle verveling gaan experimenteren met verschillende soorten make-up. Dat kan volgens de vlogster best gevaarlijk zijn! Geloof je haar niet? Check dan de vlekken die ze overhield aan een verkeerd toegepaste formule.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten