Sociale Schoonheden met o.a. Gwen van Poorten en Renate Gerschtanowitz

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit je met natte haartjes klaar tot we weer een nieuw hoofdstuk uit het grote sociale media-verhaaltjesboek voorlezen? De hoofdpersonages van vandaag zijn strandbabe Sharon Pieksma, een piepjonge Renate Gerschtanowitz, de painface van Bibi Breijman en het ruggetje van Gwen van Poorten.

Sharon Pieksma

Geen is de kleur van jaloezie, maar ook van zelfvertrouwen en de zon. In het geval van Sharon Pieksma en haar meest recente social media-avontuur zien we die twee laatste ‘soorten’ geel.

Renate Gerschtanowitz

Omdat TMF 25 jaar geleden opgericht werd blikken alle toenmalige VJ’s terug op hun tijd bij de muziekzender. Je was toch niet vergeten dat Renate Gerschtanowitz, toen nog Renate Verbaan, als piepjonge presentatrice bij dit kanaal begon? Ze zette schitterende foto’s uit de oude doos op haar Instagram.

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft last van een open ruggetje. Klinkt veel erger dan het is. De presentatrice heeft dankzij zelfquarantaine haar ritme teruggevonden. Ze voelt zich verschrikkelijk happy en goed. Dat is te zien!

Bibi Breijman

Elke vrouw is stiekem een scheikundige. Bibi Breijman is in alle verveling gaan experimenteren met verschillende soorten make-up. Dat kan volgens de vlogster best gevaarlijk zijn! Geloof je haar niet? Check dan de vlekken die ze overhield aan een verkeerd toegepaste formule.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.