Shocking: Maxime Meiland werd slachtoffer na sturen van foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In haar nieuwe boek onthuld Maxime Meiland een bijzonder schokkend geheim. En dat doet heel Nederland op zijn grondvesten schudden.

Maxime Meiland geeft nieuw boek uit vol pittige verhalen

Een nieuw seizoen Chateau Meiland staat weer voor de deur. En dat moet natuurlijk een beetje gepromoot worden. Hoe je dat het beste doet? Nou, met een boek natuurlijk. Dat is exact wat Maxime Meiland nu gedaan heeft. In haar nieuwe boek geeft ze wel heel veel van zichzelf weg. Zo zijn er een aantal geheimen die Maxime al jaren met zich meedraagt die ze nu in dit boek eindelijk naar buiten kan brengen. Waar Maxime zich al die jaren dan zorgen over heeft gemaakt? foto’s! Maxime heeft die vroeger gemaakt van zichzelf en daar heeft ze flinke problemen door gehad. En dat emotioneel verhaal vertelt ze nu voor het eerst.

Lees ook: Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet
De schokkende onthulling van Maxime Meiland

Maxime Meiland brengt eind Maart een boek uit over haar leven en daar kan je van alles weten wat je ooit over de blondine hebt willen weten. De meest schokkende onthulling heeft ze alvast gedaan. Als jong meisje is Maxime namelijk slachtoffer geworden van een vervelende situatie. Haar zelf verstuurde foto’s en filmpjes werden tegen haar gebruikt, tegen haar wil. De jongen met wie ze destijds had, was niet zo’n lieverd als Maxime destijds dacht. En daar is flink wat gedoe van gekomen. Gelukkig is Maxime uiteindelijk op haar pootjes geland en staat ze inmiddels zelfverzekerd in haar schoenen. Maar als jong meisje is zo’n voorval een van de ergste dingen die je kan overkomen. Maar inmiddels heeft Maxime een lief gezinnetjes, duizenden fans en een goed leven voor zichzelf opgebouwd. Ze heeft zich door die situatie heen weten te slaan en is er absoluut sterker uit gekomen.

Meer schokkend nieuws over maxime Meiland

Dat is echter niet het enige schokkende feitje dat Maxime in haar boek naar buiten brengt. Er is namelijk nog meer schokkend nieuws. Op latere leeftijd is Maxime Meiland namelijk ook een keer misbruikt door een ex-bajesklant. Het leven lijkt niet altijd mee te hebben gezeten voor de nog slechts 27-jarige Maxime. De titel van haar boek is ‘Maxime, misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig’ en daarmee geeft de blondine aan dat ze uiteindelijk dat geluk wel heeft gevonden.

Maxime Meiland steekt jongeren hart onder de riem

Met haar boek wil Maxime voornamelijk jongeren steunen die het zelf ook erg moeilijk hebben. Ze wil jonge mensen het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan, ook al lijkt dat soms wel zo. Met haar boek probeert Maxime dus een hart onder de riem te steken van alle jongeren die met dit probleem te maken hebben gehad. En dat is wel bewonderingswaardig van de reality-ster. Haar belangrijkste boodschap is dat het uiteindelijk goed komt. En dat is voor veel jongeren toch wel een fijne gedachte om te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak