Sergio Pérez vreest voor stoeltje: nieuwe ploeggenoot van Max Verstappen krijgt alvast sleutels van de RB20

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Er lijken verschuivingen plaats te gaan vinden binnen team Redbull Racing. Een andere coureur dan Sergio Pérez lijkt een testritje te gaan maken met de RB20, waardoor zijn plek mogelijk verloren gaat…

De RB20 is de auto waarin Sergio Pérez en Max Verstappen dit jaar in rijden. Deze auto werd enkel door deze twee coureurs gebruikt. Hier is verandering in gekomen. Op het circuit van Silverstone zal er iemand anders een testrit gaan maken met deze auto. Het gaat hier om de Nieuw-Zeelander Liam Lawson. De 22-jarige coureur aast dus nadrukkelijk op een plek in team Redbull Racing.

Sergio Pérez moet vrezen voor vertrek door testrit Liam Lawson

Er gaan geruchten dat het zweet uitbreekt bij Sergio Pérez. Hoewel de beste man onlangs nog zijn contract verlengde, staat er flink druk op hem. Er staan namelijk prestatieclausules in. De laatste coureur die een proefrit deed, was Daniel Ricciardo vorig jaar in de RB19. Dit liep slecht af voor Nyck de Vries. Ricciardo wist in deze rit te overtuigen en kegelde de Vries eruit. Wellicht gebeurt er deze week hetzelfde. Liam Lawson zal waarschijnlijk donderdag de testrit maken en daaruit zal het een en ander gaan blijken. Dit weet Viaplay te melden via hun Instagramkanaal. Klik hier voor de video!

F1 liefhebbers zien Pérez liever vervangen worden

De reacties onder de video zijn eensgezind: Pérez moet worden vervangen. De fans van Redbull zijn niet onder de indruk van zijn prestaties en vinden dat Lawson zich mag bewijzen. Toch denken mensen ook dat Max Verstappen zal vertrekken. Er zijn al wat geruchten die de ronde gaan en wellicht wordt dit wel werkelijkheid. Lawson samen met Verstappen of Lawson samen met Ricciardo is wat fans zouden willen zien. Oftewel: een vertrek van ‘Checo’ is onvermijdelijk. Het is nu afhankelijk van zijn prestaties en natuurlijk die van Lawson. Kortom, genoeg om voor te strijden binnen Redbull Racing!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!