Serena Williams tennist weer in bizarre outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Serena WIlliams Australian Open

Lichtgroene catsuit laat niks aan de verbeelding over!

Met haar vorige ‘statement’-tennispakje voelde Serena Williams zich net een superheld: stoer zwart, volledig sluitend, Black Panther-achtig. Haar nieuwste sporttenue, dat debuteerde tijdens de Australian Open deze week, kon op iets minder positieve reacties rekenen. Hoewel we natuurlijk geen genoeg kunnen krijgen van haar atletische bilpartij, snappen we de kritieken wel een beetje!

Haar superstrakke lichtgroene catsuit (compleet met netpanty’s en sportief streepje) kleedt niet zo heel lekker af – bovendien zie je tijdens de wedstrijd álles zitten. We snappen dat de altijd feministisch ingestelde Serena wil laten zien dat ze trots is op haar powerlijf, maar of dit de manier is

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten