Serena Williams tennist weer in bizarre outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Serena WIlliams Australian Open

Lichtgroene catsuit laat niks aan de verbeelding over!

Met haar vorige ‘statement’-tennispakje voelde Serena Williams zich net een superheld: stoer zwart, volledig sluitend, Black Panther-achtig. Haar nieuwste sporttenue, dat debuteerde tijdens de Australian Open deze week, kon op iets minder positieve reacties rekenen. Hoewel we natuurlijk geen genoeg kunnen krijgen van haar atletische bilpartij, snappen we de kritieken wel een beetje!

Haar superstrakke lichtgroene catsuit (compleet met netpanty’s en sportief streepje) kleedt niet zo heel lekker af – bovendien zie je tijdens de wedstrijd álles zitten. We snappen dat de altijd feministisch ingestelde Serena wil laten zien dat ze trots is op haar powerlijf, maar of dit de manier is

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten