Serena Williams maakt comeback in ‘Black Panther’-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Serena Williams Black Panther

Tennisster voelde zich net ’n sexy superheld…

Tennis is een verrassend traditionele sport. Het is dus logisch dat wat Serena Williams gisteren flikte best wat tongen losmaakte in de tenniswereld (en daarbuiten)!

Serena is eerder dit jaar bevallen van haar eerste kindje, en maakte na een lange stop eindelijk haar comeback, en deed dat op het gravel van Roland Garros. Na de wedstrijd had vrijwel niemand het over haar spel (ze won eenvoudig van een sportieve laagvlieger), maar ging alle aandacht uit naar haar kledingkeuze! Normaal hebben vrouwen altijd een rokje met daaronder een kort sportbroekje aan, maar Serena besloot het eens helemaal anders te doen dit toernooi! Ze had zich een ontzettend strakke zwarte bodysuit aan laten meten. De vergelijking met de populaire superheld Black Panther was snel gemaakt. Serena zag die vergelijking wel zitten: “Ik voelde me net een superheld op de baan” zei ze na afloop…

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten