Selma Omari op Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals de marktkoopman roept dat hij verse bloemkolen heeft, zo schreeuwt Mannezaken van de daken als er weer een vrouw op de markt is. Rapper Boef is niet langer in het bezit van het hart van zijn liefje. De rapper stal de liefdesrikketik van vlogster Selma Omari, maar deze twee bleken dus wél te breken.

Selma Omari © Instagram
Selma Omari © Instagram

Nog niet zo heel lang geleden werkte Selma Omari nog als ijsschepper in Rotterdam. De Marokkaans-Nederlanse chick maakte in die tijd ook al video’s voor Youtube en Instagram, maar was destijds nog niet zo populair als dat ze nu is. Dik driehonderdduizend accounts zien haar updates inmiddels voorbij komen.

Rolmodel

Daarmee was ze de eerste vrouwelijke Marokkaanse vlogger. Dat ze daarmee een grens doorbrak, was ze zich niet meteen van bewust. In de Marokkaanse cultuur is het gebruikelijk om niet op de voorgrond te treden als vrouw. Dat Selma deze stap wel aandurfde, maakte haar in één klap een rolmodel van de Marokkaans-Nederlandse jeugd.

Eén van die volgers was ongetwijfeld Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef. De rapper stal het hart van de influencer. Dat deze boy niet zo’n lekkere reputatie heeft opgebouwd – Boef schopt graag tegen schenen in video’s, kan in zijn auto alleen plankgas geven en komt niet heel vrouwvriendelijk over in zijn raps – vond Selma niet storend.

Als die houding (uit zijn raps, red.) ook in het echte leven doorsijpelde, dan was Selma nooit op hem gevallen. “Maar hij behandelt mij als een prinses”, zei ze in een interview met Volkskrant Magazine. Dat lijkt dus nu niet meer het geval te zijn. De twee verloofden zich zelfs, maar dat bleek dus geen stand te houden.

Prins in ’n sportwagen

Nu kan Selma dus zoek naar een nieuwe prins in een veel te dikke sportwagen. Wil je deze Marokkaanse prinses een aanbieding doen, dan moet je van dure huize komen. Haar Youtube-kanaal staat vol met filmpjes over uitstapjes naar grote steden. Maak je borst maar nat als je haar van de Mannenzakenmarkt wil halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.