Schokkend: Rose Bertram draagt niets meer dan een paar kettingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram deelt een pikant plaatje via Instagram. De blondine is voor deze outfit helemaal uit de kleren gegaan..

Rose Bertram heeft écht alles uit de kast getrokken voor deze pikante outfit. Of eerder gezegd; ze heeft helemaal niks uit de kast getrokken! Want de outfit waarin de blondine nu weer verschijnt, overtreft alle outfits die ze eerder aanhad. In deze doorschijnende kettingjurk is alles nog maar nét bedekt. Rose Bertram maakt zich klaar voor een wilde avond, in deze gewaagde outfit..

Rose Bertram schittert in doorschijnende kettingjurk

Rose Bertram kennen we natuurlijk als een dame die niet bang is om zich pikant te kleden. Zo zien we regelmatig gewaagde kiekjes van de blondine op Instagram verschijnen en laat ze er geen gras over groeien. Maar zo’n pikante parel als Rose dit keer online zet, zagen we zelden voorbij komen bij de blondine. Rose Bertram kan alles nog maar nét goed bedekken. Op de foto is te zien hoe Rose in een soort ‘kettingjurk’ poseert. Je hoort het goed, een jurk van kettingen. Het lijkt alsof ze daaronder niks aanheeft en de kettingen beschermen dan ook nog maar nét de privé delen van het model. Deze outfit had Rose natuurlijk niet zomaar aangetrokken, dit was allemaal omtrent haar verjaardagsfeest, die er kennelijk spetterend aan toe ging. Ze besloot het te vieren in Parijs, en kwam samen met grootheden als onder andere Marco Verratti, voetballer van PSG. De twee lijken goede vrienden te zijn geworden sinds de ex-vriend van Rose, Gregory van der Wiel, bij PSG ging spelen. Echter lijken die twee nu geen contact meer te hebben. In tegenstelling tot Marco en Rose.. In ieder geval geniet de blondine nog even na van haar wilde verjaardag; “Appreciation post from my birthday in Paris“. Het beloofde nog een lange en wilde nacht te worden..

Lees ook: Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram knelt troeven in pikante jurk

Wie de koningin is van de pikante en gewaagde foto’s, kunnen we inmiddels wel vaststellen. Rose Bertram deelt regelmatig zo’n kiekje via Instagram en laat er dan ook zeker geen gras over groeien. Het model is tenslotte gewend om pikant te poseren vanwege haar werk. In deze foto draagt de blondine een knalrode jurk. Deze jurk is vrij pittig, omdat de voorkant nogal open is. Ook zit de jurk strak, dus alles wordt dicht tegen elkaar aan geknepen. Rose besluit erin te poseren, en het plaatje op Instagram te plaatsen. Vooral het perspectief van de eerste foto, spreekt haar fans aan. Eerder deelde ze ook al een video in deze knellende jurk. Wat ze van plan is, laat ze grondig weten in de beschrijving. Rose is klaar om helemaal los te gaan; “Ready for a night out“.

Lees ook: Foto: Rose Bertram draagt wel héél weinig onder openhangend jasje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!