Foto: Rose Bertram draagt wel héél weinig onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram staat er wel bekend om ondeugende foto’s te delen. Alleen deze foto overtreft echt alles. Je moet hem gezien hebben!

Het beeldschone model heeft een hele spannende avond achter de rug. Midden in de club staat Rose Bertram zonder schaamte met héél weinig kleding. Het jasje bedekt enigszins nog iets van haar lijf, maar wanneer ze het jasje open zet komt alles tevoorschijn.

Rose Bertram geeft haar volgers een verjaardagscadeau

Rose Bertram was laatst jarig. De prachtige brunette is 28 jaar geworden. Dit vierde ze gezellig met al haar vriendinnen midden in de club. Het lijkt er alleen wel op dat er een dresscode aanwezig was. Het thema was zo te zien “zo min mogelijk kleren aan”. Daar lijkt het in ieder geval op, want iedereen op het feestje laat wel héél veel van zichzelf zien. De dames krijgen op deze manier wel genoeg aandacht op zich af. Normaal krijgt de jarige job de cadeautjes, maar deze keer verwent Rose Bertram haar volgers. Met een paar prachtige foto’s kunnen haar volgers heerlijk genieten van de aanwezigheid van Rose Bertram. Wie in de club aanwezig was kon zijn ogen uitkijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Zonder broek loopt Rose Bertram de club in

Normaal moet je wel een broek of iets dergelijks aan in de club. Het lijkt er nu op dat de bewaker Rose Bertram zo aantrekkelijk vond dat hij het wel door zijn vingers zag. Met de enorm lange jas van Rose wordt haar achterkant wel bedekt. Ze moet alleen niet te ver door haar knieën zakken of iedereen kan er zo onder kijken. Het outfitje van de prachtige brunette is wel ongelofelijk verleidelijk. Elke man in de club heeft het slijm in zijn mondhoeken zitten. Wanneer je Rose ziet is dat ook wel begrijpelijk.

Rose Bertram krijgt steeds meer een eigen naam

Veel mensen kennen Rose Bertram nog als ‘vriendin van’. De prachtige brunette was namelijk jaren de vriendin van Gregory van der Wiel. Ze hebben samen zelfs een kind. Sinds het uit is maakt Rose Bertram steeds meer een naam voor zichzelf. Ze probeert de  status ‘vriendin van’ Gregory van der Wiel weg te spoelen. Ze is hier dan ook uitstekend mee bezig. Rose Bertram deed dit seizoen bijvoorbeeld mee aan Expeditie Robinson. Hierdoor heeft het prachtige model enorm veel nieuwe volgers erbij weten te krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Het tweede verjaardagsfeestje van Rose Bertram

Niet één, maar twee keer heeft Rose haar verjaardag gevierd. De eerste keer was met familie en goede vriendinnen. Ook met haar familie in de buurt trekt Rose haar meest uitdagendste outfitje aan. De tweede keer dat ze haar verjaardag vierden was met vriendinnen in de club. Allebei de verjaardagen zag het model er verleidelijk uit. Gregory van der Wiel zou wel jaloers zijn wanneer die zijn ex voorbij ziet komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.